Jeg er jo Bridget Jones #216

1. Problemet med at leve op til sin crazy catlady-hed til fastelavn er ikke så meget at få Frank i kostumet. Han er ret tolerant på det område. Problemet er mere, at han afskyr kameraer og derfor altid ihærdigt forsøger at flygte fra selfies!

2. Murphys lov dikterer, at dine overboer nødvendigvis bygger om, mens du skriver speciale.

3. …Og at din mor i øvrigt ringer og spørger, om du vil med til Berlin et par dage, men du er nødt til at blive hjemme og skrive speciale i ombygningslarm. (Nej, jeg er ikke læsesalstypen. Død over læsesale!)

4. Jeg har lige vasket mit køkkengulv for første gang i en måned (muligvis to) udelukkende af den grund, at varmemålermanden kommer i morgen.

5. Pæren i min standerlampe er sprunget, og hver gang jeg tager ud at handle er det den eneste ting, jeg glemmer at købe. Min korttidshukommelse er en kælling.

6. Min hud slår virkelig helt absurd ud for tiden. Det er heldigt, at jeg ikke bevæger mig så meget udenfor, for jeg ligner grangiveligt en, der har fået en skøn omgang skoldkopper!

7. Jeg er ved at se Band of Brothers, og here’s the thing: David Schwimmer spiller faktisk virkelig godt. Det gør han. Men min hjerne nægter konsekvent at se ham som andet end Ross Geller.

8. Der er Superbowl i aften, og jeg ejer ikke et tv. Øv. Nok mest, fordi det ellers havde været en formidabel undskyld for at spise en hel banoffee pie ene mand!

9. Mit dankort er begyndt at malfunktionere med jævne mellemrum, når handler. Min personlige teori er, at det keder sig, fordi det er så lang tid siden, det har fået lov til at købe noget interessant. Send flere penge.

10. Gerard Butler var i København forleden. Jeg fantaserede lidt om at tage ind og sige noget utroligt charmerende til ham, så han ville falde hovedkulds for mig, og vi kunne leve lykkeligt til vores dages ende ligesom i Notting Hill, men da det kom til stykket, orkede jeg ikke helt at skulle tage mascara på.

Kommentarer (6)

  • Hvis du ikke er læsesalstypen, skal du sgu bare være glad for du ikke er ved at uddanne dig til folkeskolelærer og kommer til at forberede alt dit materiale på lærerværelset fremover :'( HULK. Sender sympati og ved du kommer til at owne dit speciale for vildt alligevel.

  • What what?!!! Besøgte din blog i eftermiddags og der lignede den sig selv. Her til aften lige før sengetid er der sket en forunderlig forvandling til det nye Woman-samarbejde – tillykke med det, jeg glæder mig til at udforske det mere! 😀
    Vil lige sende et første ønske: Bed teknikerne om at trylle alle de gamle kommentarer til dine indlæg over på den nye platform 🙂
    Glæder mig til at læse med her fremover!
    (Og så kan jeg lige afslutningsvist se, at jeg ikke kan scrolle op her i kommentarboksen for at læse begyndelsen af min kommentar igennem – skriver fra mobilen og kan kun se de syv sidste linjer 😉 )

  • Imens jeg dør lidt af grin over jeres fucking geniale kostume, så vil jeg bare sige, at jeg eeeelsker dit nye design! Og så er det pisse sejt, at du er kommet over til Woman! Congrats!

Der er lukket for kommentarer.