30-årskrisens trøsteliste

Jeg fylder 30 i år. Krisen kradser ikke voldsomt endnu, men hvis jeg kender mig selv ret, så kommer den snigende i løbet af de næste par måneder. Mest grundet alle de ting, jeg ikke har nået endnu. Det hjælper gevaldigt, at jeg stadig oplever lige præcis ingen trang til at få børn, ellers tror jeg, mine æggestokke havde slået mig ihjel på nuværende tidspunkt.

Men altså, jeg har besluttet mig for at lave en liste over de ting, jeg har opnået i mit indtil videre 29 år lange liv, så jeg har noget at trøste mig selv med, når jeg begynder at kunne mærke panikken omringe mig.

1. Jeg har været jorden rundt.

2. Jeg har konstateret, at absinth slet ikke er så fedt, som L.O.C bilder folk ind.

3. Jeg har opfostret verdens sødeste kaninunge, hvis mor ikke ville kendes ved ham.

4. Jeg har opbygget en efterhånden næsten acceptabel samling af designersko.

5. Jeg har dimitteret med klassens højeste snit. (Det satte uni en effektiv stopper for!)

6. Jeg har engang scoret to mål i fodbold. Ved et uheld. For modstanderens hold.

7. Jeg har kysset på en A-lister eller to. (Det var stort i start-tyverne!)

8.  Jeg har lært at spise både løg og champignon.

9. Jeg har startet mit eget firma.

10. Jeg har fået mine bryster godkendt af Gustav. Ja, den Gustav.

11. Jeg har været forelsket og fået voldknust mit hjerte.

12. Jeg har taget boliglån.

13. Jeg har vundet en karaokekonkurrence på en bodega ude på bøhlandet.

14. Jeg har aldrig brækket en knogle.

15. Jeg har lært at sætte pris på mine krøller. (Det holdt hårdt!)