Jeg er jo Bridget Jones #215

Jeg er jo Bridget Jones #215

1. Det er mig en gåde, hvordan man kan have så travlt, selvom man hverken forlader sin lejlighed eller for den sags skyld tager rigtigt tøj på. Jeg er sindssygt bagud, men jeg er bagud i hjemmefutter og joggingtøj. Fuck yeah.

2. …Men i den forbindelse: Den næste person, der rykker for hemmeligheder, bliver IP-bannet, så de slet ikke kan læse dem. HA! (Jarh, jeg bliver jævnt bitchy, når jeg er stresset. *abe-der-holder-sig-for-øjnene*)

3. Mit humør bliver heldigvis meget bedre af ting som chokolade og fastelavnsboller, hvilket betyder, at jeg for tiden er ret glad, men at det til gengæld går mindre godt med den der slankekur.

4. Har netop opdaget, at jeg i mine research-dage glemte at skrive ned, fra hvilke databaser jeg har de forskellige tidsskriftartikler. Den slags skal stå i bibliografien, så nu skal jeg essentielt genfinde dem allesammen igen for at skrive den lille detalje ned. Juhu.

5. Der kom gode nyheder fra min gamle rideskole, hvilket naturligvis straks reducerede mig til et stortudende skravl. Marvin lever i bedste velgående. Han er kommet på pension på et stutteri i Nordjylland, og jeg ønsker mig en tur op at sige hej til ham i fødselsdagsgave.

6. Jeg har udviklet en sær vane med at ligge på siden og føre mit ene knæ op til brystet, når jeg sover, hvilket betyder, at jeg konsekvent er øm i hele hoftearealet, når jeg vågner, for jeg er helt bestemt ikke skabt til at ligge halvvejs i spagat en hel nat.

7. Overvejer at konvertere til hinduisme en uges tid, for jeg har fået en bums mellem øjnene, der snildt lige kunne camoufleres med en bindi!

8. I går nævnte MM mig på instagram, hvilket som altid førte til en masse nye følgere. I dag postede jeg et billede af Frank, og så skred halvdelen af dem igen. Det sker altid, og jeg morer mig lige meget hver gang. #kattedamelife

9. Overvejede at tage ned at træne i går, fordi jeg blev hurtigere færdig med dagens pligter end forventet. Tog et tre timer langt karbad i stedet. No regrets.

10. Smadrede en tallerken, mens jeg var ved at støvsuge, men i stedet for at blive mopset, blev jeg helt vildt glad, for nu behøvede jeg jo ikke bøvle med at finde støvsugeren frem – den var allerede lige ved hånden! Det er de små glæder…

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.