SAG Awards 2016 ifølge Miriam

Jeg ved godt, det er Bridget-dag, men der var Screen Actors Guild Awards i går, og man skal smede, mens jernet er varmt! 😉 Hermed mit syn på de bedste, de værste og de sjoveste outfits fra gårsdagens røde løber.

Jeg elsker, når folk tør iføre sig gult, jeg elsker kontrasten til det røde hår, og jeg elsker Hannah Murray tilbage fra Skins-dagene. Perfekt i al sin enkelhed og et af mine yndlingslooks. Jeg har en enormt svaghed for kjoler som Marisa Tomeis. De lander næsten altid i min top. Den strategiske hudvisning vinder i min bog altid over den strategisk huddækning, som ellers synes at være noget mere populær for tiden. *host* Kim Kardashian *host*

Aimee Mullins har været et smut forbi et museum af en art for at hente sin halskrave. Det skulle hun ikke have gjort. Gweondoline Christie er iført, hvad der bedst kan beskrives som et mindre succesfuldt håndarbejdeprojekt.

Med fare for at genbruge mine egne jokes, så har Emily Robinson jo ved grød en hagesmæk på. En hagesmæk oven på en underkjole fra 1800-tallet. Carol Burnett er nået til et punkt i sin karriere, hvor hun bare er pisseligeglad. Det kan godt ske, at hendes outfit er helt oppe i oldemor, frem for det sædvanlige mormor, men til gengæld er der zero fuck given med skovalget.

Diane Warren har et pindsvin på maven. Et pindsvin. Til et awardshow. Emma Gad vender sig graven. Min bedste forklaring på Nicole Kidman-situationen er, at hun har fået udvalgt sin kjole af sin 5-årige datter, der er inde i en heftig prinsessefase. Alternativt har hun fået et sammenbrud af en art.

Sarah Paulson ender stort set altid på min worst dressed-liste, og fordi hun i går valgte at iføre sig en overdel af Fraggle-hår, er dette ingen undtagelse. Det er imidlertid Lori Petty, der løber med aftenens suverænt værste look. Ingen savner start-00’erne så meget, Lori. Ingen.

Billeder herfra.

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.