Shhh… #104

Shhh... #104

Bør nok lige uddybe påmindelsen om ikke at skrive lange hemmeligheder, som førte til enormt meget nysgerrighed efter sidste indlæg. Der er ingen, der indsender hemmeligheder på en halv A4-side, og der er absolut ingen forskel på de lange og de korte hemmeligheder – udover at de lange gerne lige har en sætning eller to for meget, hvilket betyder, at skriften bliver for lille til, at mobillæserne kan være med. Det drejer sig 9/10 gange om, at man har skulle formulere sig mere præcist. Hver uge modtager jeg mange flere hemmeligheder, end jeg skal bruge (hurra for det og jer!), så det er ikke, fordi indlæggene lider under de diskvalificerede hemmeligheder, men blot for at minde folk om, at der er nogle få retningslinjer, der skal overholdes, før man har en chance for at blive udgivet. 🙂

Retningslinjerne står i øvrigt altid lige over indsendelsesboksen, som findes her. Send away!

Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Shhh... #104
Det var en billig pris for et ordentlig kattenavn! 😀
Shhh... #104
Shhh... #104

Kommentarer (16)

 • Jeg tænder også kun på vietnamesere eller asiater generelt, knap så heldigt, når man som mig er 1.78 og ligner en amazon kvinde med stileter på!

 • Til dig der er startet til psykolog. (Eller skal til at starte)
  Det er der ingen skam i overhovedet. Ingen! Alle kan have brug for et pusterum, og en at snakke med som ikke kender en 'privat'. Du bør være stolt over at du vælger at sige at du har brug for hjælp, for det i sig selv kan være rigtig svært. Og hvis folk (dine nære og kære) ikke kan acceptere det, så kan de rende og hoppe. Men jeg forstår godt at det kan være svært at sige højt / melde ud.

  Det kan også være jeg misforstod meningen men min pointe var nu bare at det er super godt at du starter 🙂

 • Til dig som som skal starte til psykolog. Mange mener, at det er svage mennesker som opsøger en psykolog, at de har et svagt sind og ikke er nær så “stærke” som andre mennesker. Jeg ser det modsat. Et mennesker, som har så meget selvindsigt, at de har erkendt, at der er ting her i livet, som de ikke selv kan skabe forståelse for, eller retningslinjer for, skal have så meget respekt for, at opsøge nogen – i dette tilfælde en psykolog, som har uddannelse indenfor netop dette. Hatten af for dem med respekt for dem selv, der vælger at gøre hvad de kan, for at skabe sig det bedste og mest balanceret liv som er dem muligt

 • Enig! Jeg plejer at sige, at alle burde gøre det.. de fleste har sgu altid et eller andet, der har godt af at blive snakket igennem. Forhåbentlig når du til et punkt på et tidspunkt, hvor du er damn proud over du tog skridtet! Selvom det, ja, er skide grænseoverskridende 🙂 God vind

 • Til hende, der er blevet racistisk.. Jeg har det på samme måde. Jeg tror, det er fordi, at jeg er blevet pisse bange. Det er frygten.. Alle de sager, man hører i medierne. Det skræmmer mig unaturligt meget.

 • Haha ja vildt skæg! 😀 Jeg fik et rent flashback til de gode gamle dage med Donna Martin på skærmen <3

 • Jeg har gået til psykolog ad flere omgange, og det er virkelig noget af det bedste, man kan gøre for sig selv.

 • Jeg ved ikke om du ved, at det endnu ikke er rettet ?? Jeg kan heller ikke se billederne/hemmelighederne i dette indlæg 🙁 VRÆL VRÆL!!

  • Tjek det nyeste indlæg på bloggen. Der er tekniske problemer med billederne. Teknikerne er på det. 🙂

 • Jeg kan se, at det også har været et problem tidligere, men jeg kan heller ikke se billederne. Og det er meget uheldigt, da jeg lige lagde og havde et godt grin på, nu hvor jeg ikke kan sove i denne hede.

  • Det er, fordi visse af billederne i mit blogarkiv stadig er ved at blive overført. Det tager åbenbart flere måneder. 🙂

Der er lukket for kommentarer.