Franke-update/Miriam-updateFaren er ovre! Tror jeg. Håber jeg. Frank er begyndt at både spise og drikke af sig selv igen. Han er stadig lidt for beskeden med tørfoderet, men en del af mig har ham mistænkt for at gøre det bevidst, fordi han har luret, at jeg så præsenterer ham for mere interessante alternativer. Vigtigst af alt opfører han sig nu igen som den kat, jeg kender og elsker og er næsten bekymrende knyttet til, som MM udtrykte det den anden dag, og som mange sikkert har tænkt før hende. De kalder os ikke crazy cat ladies for ingenting! 😀

Min fabelagtige karma svigter dog selvfølgelig ikke, og derfor vågnede jeg selv op i morges med influenzalignende symptomer, hvilket altid er topnederen, men dobbelt op på surt, når man prøver at blive tynd og derfor ikke engang kan trøste sig selv med varm kakao. Derefter kom jeg i tanke om, at det er i dag jeg skal gøre et forsøg på for første gang at lave årsopgørelse, siden jeg syntes, jeg skulle være voksen og have eget firma og så’n. Og værst af alt har jeg lige nu, mens jeg prokrastinerede på det groveste fra førnævnte aktivitet, læst, at Alan Rickman er død. Øv. Jeg hader virkelig kræft med alt, jeg er. RIP til den allerbedste Snape, man kunne forestille sig.

Kære torsdag, du skal være sød at komme ind i kampen.

Kommentarer (16)

 • Skrevet med alt det bedste…
  Gid du får en nasty omgang sygdom, det bliver man nemlig tynd af. Især når man bor alene og ikke kan komme ud og handle. Halsen er så øm at man ikke kan synke og hvis du er heldig så en omgang tynd mave oveni.
  Jaaa vi er nogen der råhygger sådan en torsdag.

 • Godt at høre med Frank. Håber, det bliver ved at gå fremad. Træls med dig selv, dog. Håber, du snart er ovenpå igen.
  Jeg har også siddet og knebet nogle tårer oven på beskeden om Alan Rickman. Verden har virkelig mistet et kæmpe talent. Vi er store film- og seriefans herhjemme, så det skærer ekstra i hjertet, når en af ens favoritter må sige farvel. Han vil virkelig blive savnet.

 • Sådan er det med kæledyrs-symbiose. Han skal nok blive helt frisk, når du er ovre din influenza (god bedring, i øvrigt).
  Da min kat blev syg, havnede jeg selv på hospitalet. Og da jeg blev rask igen, blev han det også.

 • God bedring! Og ja jeg læste også at Alan Rickman er død, det blev jeg jeg altså sur over (altså sur på kræft). Lorte sygdom! Jeg kommer virkelig til at savne at se ham i nye film. Det bliver både rart og trist at se ham i hans sidste film “Alice through the looking glass” til sommer.

 • Dejligt at høre, at Frank har det godt igen! Har sendt jer mange tanker…
  Øv, at du så er blevet syg! God bedring!!!

 • Kære Miriam. Godt at høre at Frank er ok – er helt lettet på dine vegne. Din historie har inspireret mig til at få forsikret mine kattekræ, hvis jeg skulle komme i en lignende situation.
  Tak for en fantastisk blog!

 • Åh ja, der er ikke noget som en ordentlig influenza til at rydde ud i systemet! Jeg kan desværre sagtens spise… Bare ikke så meget andet.

 • Jeg ved nu ikke, om jeg er enig i det første, men jeg er bestemt enig i det sidste, og det er der desværre faretruende mange mennesker, der er.

 • Åh, det bliver du glad for! Jeg ville ønske, jeg kunne forsikre Frank, men han er allerede et par år ældre, end han skulle være blevet, så det kan ikke rigtigt svare sig.

Der er lukket for kommentarer.