Jeg er jo Bridget Jones #207

1. Kan I huske, de der superlikes, jeg fortalte om, som man kan sende på diverse datingapps? Jeg har lige fået en fra en profil, der bare kalder sig “Trekant”… Såeh, tak?

2. Jeg var så hidsig efter kikseren med Serienørden, (som i øvrigt stadig nægter at give op,) at jeg tog godt 500 gram bland-selv slik med hjem fra eventet og spiste noget nær det hele dagen efter. Man skal vel næsten også tage et par kilo på i december, ikke?

3. Jeg har været enormt meget hjemmefra den sidste uges tid, og Frank er uendeligt træt af det. Faktisk så meget, at når jeg kommer hjem og kollapser i sengen, så sætter han sig midt ude på stuegulvet og bræger i vilden sky, indtil jeg står op og giver ham opmærksomhed. Lortedyr.

4. Var i biffen med en veninde i mandags, da der kom to unge fyre hen og begyndte at lade, som om de kendte mig. Jeg var fuldstændig rundforvirret, indtil det viste sig, at de ville have os til at købe øl til dem. Det er åbenbart den slags, man kan bruges til, når man er næsten tredive.

5. I går blev dagen, hvor jeg for første gang passede mine søsters unger helt alene. Det gik overraskende godt, indtil jeg blev spurgt, om det virkelig kunne passe, at jeg ikke havde en eneste mand? Og efterfølgende hvornår jeg havde tænkt mig at blive gift?

6. Til gengæld opdagede min niece på otte glæden ved Snapchat, og stakkels Kir kom til at stå model til billeder som det meget nydelige vist ovenfor.

7. Da det blev sengetid ville den midterste imidlertid overhovedet ikke makke ret, og jeg fik voldsomme flashbacks til min egen barndom, da jeg for femte gang måtte dirigere ham fra stuen ind i sin seng. Kære tidligere barnepiger, hvis nogen af jer skulle læse med: Undskyld!

8. Man ved i øvrigt, man nu er voksen, når man modtager barnepigebetaling i form af æg fra egen produktion (eller egne høns’ produktion om ikke andet) og kød fra glade frilandskvæg og synes, det er tusinde gange bedre end kontanter.

9. Man ved også, man er voksen, når man sætter sig i toget hjem omkring midnat og bliver tvunget til at følges med alle forstadsteenagerne. Der var alt fra Gajol-shots til højlydte telefonskænderier med sætninger som: “Skat, prønuåhør, jeg gider ikke skændes med dig, jeg ringer i morgen!” efterfuldt af endnu en halv times skænderi.

10. Til gengæld er jeg heldigvis endnu ikke lige så gammel som mine overboer, der holdt julefrokost, da jeg kom hjem og derfor(?) hørte VLTJ på repeat det meste af en time. Glædelig jul, Miriam!

Comments (28)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.