Best. Present. Ever.

Der findes ikke gaver, jeg ikke bliver glad for. Gaver er the shizzle, uanset om man får lov til at give eller modtage dem. Men derfor er der alligevel lidt forskel. Fx er jeg ganske rigtigt meget begejstret for mine Bezzerwizzer Bricks, men både I og jeg ved jo udmærket godt, at jeg nok mest fik dem tilsendt i håbet om, at de ville komme på bloggen, og nogle af jer så ville synes, de var en investering værd.

Gaver, der varmer helt ind i mit ellers iskolde hjerte, er imidlertid sådan nogle som den, der dukkede op i min postkasse i går. Den var fra Lotte. Jeg kender ikke Lotte, men jeg går ud fra, hun læser med på bloggen, og på kortet stod der, at hun var rendt ind i gaven i en bogbutik i Vejle. Det er ved at være ret mange år siden, jeg sidst havde matematik, men jeg kan stadig godt lægge to og to sammen, og så skulle I ellers se mig flå papiret af! Jeg burde måske have ventet til d. 24., men det var altså for meget forlangt, når nu jeg i årevis havde ventet på netop dette øjeblik.

Min Britta og Silver-samling er nu fuldstændig! Hurra! Jeg skal ikke afvise, at der trillede en enkelt, lille lykketåre ned ad min kind, fordi Lottes omtanke simpelthen gjorde mig kisteglad. (Nogle af jer kan måske endda huske, at jeg også for to år siden til jul fik Britta og Silver-bøger af en anden sød læser. Jeg aner ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene jeres omsorg, men jeg fucking elsker jer. Hele bundtet.) TAK Lotte – hvorend du er! Da jeg startede med at samle på bøgerne, besluttede jeg, at jeg ikke måtte læse dem, før jeg havde hele samlingen og på ordentlig vis kunne gå i gang fra ende til anden. Nu ser jeg helt enormt frem til at kunne dykke ned i nostalgisk hesteglæde og idyllisk 70’er-Sverige.

Rigtig glædelig anden søndag i advent til Lotte og til alle jer andre – vi ses på rideskolen!

Kommentarer (10)

 • Hold sjæften, hvor er det dog fantastisk skønt at læse 😀
  Tillykke til dig, og tak til Lotte for at minde mig om, at der ikke kun er ondskab i verden for tiden <3

 • Åh hvor skønt! Du giver mig lyst til at finde mine gamle Jackie og Misty bøger frem <3 Det er da fantastiske juleglæder! Tak til Lotte og til Miriam!

 • Hej Miriam,

  Velbekomme :)! Der er nemlig forskel på gaver – også dem man giver. Og den her gave er en af de bedste, som jeg kommer til at give i år (synes også selv jeg har fundet en rigtig god en til min søster – yah!). For der er ikke noget bedre end at give en gave, som man bare VED 1) er en overraskelse og 2) modtageren bliver rigtig glad for! Så gaven har nok (næsten) glædet mig mindst lige så den har glædet dig !

  Jeg er ganske rigtig en – meget flittig – læser af bloggen. Jeg får bare aldrig kommenteret (my bad!). Og da jeg så fandt bogen, som stod på din 'ønskeseddel 2015', ja, så tænkte jeg at den kunne tjene som et lille symbolsk 'tak' for fremragende underholdning – også i 2015. Og så elsker jeg den lille krølle på historien du afslørede i dag: at du først nu går i gang med at læse serien. Hvilken selvdisciplin at vente i årevis – det havde jeg ikke klaret :)!

  Tak for en fantastisk blog – med en sjælden høj sproglig kvalitet. Altid en fornøjelse af læse. Og så har Frank efterhånden nærmest omvendt en inkarneret hunde-person som mig – tror snart jeg ønsker mig en kat i stedet for den hund, som jeg altid har ønsket mig :).

  De bedste julehilsner fra SingleMom her fra Pisserenden

 • Hej Lotte,

  Først og fremmest TAK igen! Din gave er taget som både et symbolsk og et ganske fysisk tak, og med så søde mennesker ude bag skærmen kan man jo kun sige selv tak. Jeg var nødt til at afholde mig fra at gå i gang med bøgerne, fordi jeg vidste, hvor hidsig jeg ville blive, hvis jeg var nødt til at holde pause midt i det hele, fordi jeg manglede en bog. Så nu skal det være, og det bliver verdens bedste juleferie!

  Glædelig jul til jer i Pisserenden! 🙂

Der er lukket for kommentarer.