Oktober & november 2014

Jeg er blevet aldeles fremragende til at glemme flashback-indlæggene, så vi kører igen dobbelt omgang. Sidste år (plus moms) skete der følgende på bloggen:

Jeg var kæk på Tinder. (Og hvis nogen af jer har set nejfra-joken hos @andershemmingsen på insta, så lavede jeg den altså først!)

Jeg startede den største omgang drama i bloggens historie, fordi jeg udgav en hemmelighed fra en person, der mente, en (anonym, naturligvis) bloggers barn var grimt. Jeg forsøgte også at følge op på debatten, men jeg tror jeg aldrig rigtigt, jeg kommer til at forstå, at man kan blive så vred over den type hemmelighed. I særdeles ikke man sammenligner med, hvad vi ellers har at gøre med!

Jeg tippede om gode råd til at formindske sin vinterdepression lidt. (Og havde tilsyneladende kattebilleder på alle mine indlæg?)

Jeg var i ego-mode og svarede både på 20 spørgsmål og delte nogle tilfældige oplysninger om mig selv. Vidste I fx, at Caroline Fleming skylder mig en tyver?

Jeg funderede lidt over det der med, hvornår man som blogger har solgt ud. (Med mere kattebillede. Tag dig sammen, 2014-Miriam.)

Jeg lavede en liste over lidt mere ukendte, men stadig fabelagtige film til en pjækkedag på sofaen.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.