Ønskeseddel 2015

Som blogger er det ret vigtigt at være ude med sin ønskeseddel i god tid, for man skal nemlig helst poste sådan en, og det bliver de fleste bloglæsere uundgåeligt (og ret forståeligt) virkeligt trætte af at blive spammet med på et tidspunkt. Så her kommer min! Jeg ønsker mig faktisk mest møbler, fordi jeg har en kat med virkelig skarpe kløer, men der er jeg jo lidt mormor anlagt og vil helst i genbrugsbutikker og antikforhandlere. Derfor er her er nogle af de ting, der forhåbentligt er lidt lettere at ramme plet med:

1. Bath bombs! Jeg ved faktisk ikke, om det har et mere overordnet navn, men det er det, de hedder hos Lush, hvor jeg opdagede deres eksistens. Man smider dem simpelthen i sit badevand, hvor de fizzer fra hinanden, går i opløsning og afgiver både duft og farve. Lyserødt badevand, I need! Måske nogen ved, om de fås herhjemme, fx i the Body Shop eller lignende?

2. “En sejr for Britta og Silver” – helst på dansk. Det er nummer 11 i serien og efter flere års jagt den sidste bog, jeg mangler for at have den komplette samling. Mit teenagehjerte jubler!

3. Chanel Rouge Fatal. Min all time yndlingslak, som altid har været en del af den faste kollektion, men nu desværre er blevet discontinued. Man kan stadig være heldig, at de har en enkelt eller to tilbage i en Matas hist og her, og jeg håber meget på, at nogen finder sådan en til mig.

4. Jeg vandt faktisk sådan en mascara her i en julekalender sidste år (måske hos Nuria?), og jeg har ikke brugt andet siden. Fabelagtig! (Det er L’Oréals Volume Million Lashes.)

5. Cards Against Humanity. “A party game for horrible people.” Must have!

6. Holmegaard, de lede kællinger, besluttede sig for et par år siden at ændre champagneglasset i den serie, jeg samler på, og fordi jeg drikker ret mange bobler og samtidig er ret klodset, så mangler jeg fælt nye nu. Af de gamle designs, forstås.

7. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve at blive blond. Gjort rigtigt hos en vaskeægte frisør, så jeg ikke render rundt med tisgult hår i månedsvis, som da jeg var 16. Og jeg er totalt til fals for reklame på bloggen, hvis nogen vil gøre det gratis. There, I said it!

8. Mine negle er bukket under for min lakafhængighed og blevet sørgelige og skrøbelige. Jeg har prøvet alt i hele verden af olier og hærdere, og nu vil jeg gerne prøve Silica.

Kommentarer (35)

Der er lukket for kommentarer.