Glædesudskydelse

Glæden i dag ville ingen ende tage – oven på al den irriterende optimisme tidligere i dag kom min nye telefon også endelig ind ad døren. Hold nu kæft, hvor har det dog holdt hårdt med den. Jeg endte med at bide i det sure æble og købe en fra ny, selvom prisen gjorde naller i mit jydehjerte. Jeg blev nok alligevel lidt skræmt væk over at blive snydt af Facebook-douchen, og så jeg gik den sikre vej.

Min gamle telefon er døden nær og har været det længe. Jeg har ikke kunnet opdatere iOS, internettet falder ind og ud, mikrofonen virker ikke, og skidtet skal gerne genstartes i hvert fald en gang i døgnet. Meget kan man sige om Apple, men holdbare produkter laver de eddermame ikke!

Jeg har glæder mig som en tosset til at rent faktisk få en funktionerbar smartphone igen. Jeg skal have den der skridttæller app, snapchat og skype, og nu hvor første måned af datingprojektet er overstået (update soon to come!), havde jeg planlagt at Tinder og Happn skulle stå for skud i måned to.

…Og så var det, jeg skulle rykke mit simkort ud af den gamle telefon og over i den nye kun for at konstatere, at de igen-igen har formindsket den lille fyr. Jeg kan ikke engang bare klippe det til, for det gjorde jeg sidste gang, og den her gang ville jeg reelt klippe chippen i stykker. Så nu skal jeg i stedet vente på, at Telmore sender et nyt simkort til min far, (hvis adresse er registreret som min på deres hjemmeside, der selvfølgelig ikke vil lade mig ændre det!), og så vente igen på, at min far sender det over til mig… Alt imens min spritnye telefon ligger ved siden af og ser bedende på mig.

So close and yet so far. Vi er faktisk næsten star-crossed lovers, min nye iPhone og jeg, et slags moderne Shakespeare-par. O, the fates!

Kommentarer (14)

 • De fleste telefonbutikker har sådan en udstikker, som kan lave simkortet mindre. Jeg fik det gjort, da jeg gik fra iPhone 4 til 6. Det er på eget ansvar, fordi det kan gå galt med chippen – men hvis du KAN leve uden, til det nye kort kommer, er det måske et sats værd 🙂 Vh Jennifer

 • Kan som sagt ikke lade sig gøre, fordi et simkort kun kan gå én størrelse ned, og det gjorde jeg sidste gang, jeg skiftede. Chippen er simpelthen for stor til at kunne passe nano-størrelsen. Men ellers tak for tippet. 🙂

 • Tillykke med telefonen! Er du virkelig utålmodig (som jeg var), kan det nu sagtens lade sig gøre at klippe det til – der skal simpelthen klippes i selve chippen. Du kan gå i butikken og få det stukket ud, eller du kan gøre det selv med saks, neglefil og skabelon (med en risiko for at smadre det, godt nok). Jeg brugte den her guide: http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-micro-sim-card-fit-nano-slot-your-htc-one-m8-0154010/
  Held og lykke, hvis du kaster dig ud i at klippe-klistre 🙂 Og tak for en herlig blog! Som sarkastisk røvhul og kattemor til 2, føler jeg, at jeg kan relatere 😉
  Hilsen Emilie

 • Nej, det kan det desværre ikke. Guiden du linker til er, hvordan man ændrer fra micro-sim til nano-sim. Mit kort er var oprindeligt helt almindelig størrelse, ikke et micro-sim, og blev i sin tid klippet til at være micro-sim, ligesom guiden der viser. En chip på et rigtigt micro-sim er meget mindre, og det betyder, at selve chippen på mit kort er meget større, end nano-kortets størrelse, og halvdelen af chippen essentielt skal klippes af, før den passer, og dét er altså desværre for meget at forlange, hvis man skal stå tilbage med et fungerende sim-kort. 🙂

 • Åh ja, jeg kan godt huske, da jeg selv skiftede fra iPhone 3GS til 5S for lidt over halvandet år siden. Jeg trængte virkelig også til en ny, da min gamle heller ikke længere kunne opdatere iOS, og den var meeeeeget langsom og havde en uvane med at lukke mine programmer ned i tide og utide. Jeg var så glad og spændt, da jeg fik min nye med posten, men desværre viste det sig, at Telmore havde klokket i det, da jeg bestilte den gennem dem. For jeg skulle have et nyt simkort med, da jeg førhen brugte det helt gamle og klodsede store, og det havde de åbenbart ikke lige fået fat i, så jeg stod der i et par dage og måtte bittert erkende, at selvom jeg var så tæt på, var jeg alligevel langt fra. Men tillykke med den nye mobil! Og så ser du i øvrigt brandgodt ud, altså!

 • Men kan du ikke bruge mange af telefonens funktioner uden sim-kort, hvis du er på trådløst net? Eller kræver den et sim-kort for at starte op? Jeg ved godt det ikke er det samme, men så kan du da komme lidt igang med vidunderet.

 • Som Theresa skriver kan du sagtens bruge din tlf. uden sim-kort med wifi! Det gjorde jeg selv 🙂 Så skynd dig på Tinder 😉

 • Jeg har haft det samme simkort siden inden jeg fik smartphone 4 og senere en 5'er. Og vi kan sagtens blive enige om at skidtet skal være fucking småt for at komme ind, og jeg måtte prøve et par gange, men det lykkedes faktisk – nu er der så også kun chip tilbage. Men hvis du har en 5'er så fat mod 😀

 • Se mit svar længere oppe. Jeg er allerede der, hvor der kun er chip tilbage og er stadig på bogstaveligt talt dobbelt størrelse af nano-slottet. Jeg kommer nok desværre til at vente på det nye kort. 🙁

Der er lukket for kommentarer.