September 2014

Shit, hvor jeg synes, den sidste måned er fløjet af sted. Nu er både julepynt og H&M x Balmain lige rundt om hjørnet, og jeg glæder mig som et lille barn. Sidste år i september så det imidlertid sådan her ud på bloggen:

Jeg havde det virkelig sjovt på Tinder og samlede hele to best of indlæg her og her. Jeg har i øvrigt endelig bestilt en ny telefon (hallelujah!), så jeg tror, jeg skal have et kig derinde igen.

Jeg tippede om water decals, som er den smarteste måde i hele verden at pynte sine negle på, når man ingen finmotorik har.

Jeg blev først hidsig på Femina over, at de kaldte alt over en str. 36 for plus size (hvilket sågar var selvmodsigende jævnfør deres egen definition) og efterfølgende lige så hidsig over, at der var overraskende meget opbakning til den beslutning i mit kommentarfelt. Man er og bliver altså ikke plus size, bare fordi man ikke er tynd-tynd. Man kan sagtens have en lille delle og stadig være helt normal.

Jeg kom af med nogle af mine personlige og dundrende irrationelle blogirritationer, og det gjorde I i den grad også i kommentarfeltet, hvor jeg også selv måtte tage et par skud! 😀

Et utal af billeder med kendisser uden en trevl på kroppen blev lækket til offentligheden, og jeg så det derfor nødvendigt at dele den gyldne nøgenbillede-regel med jer.

Kommentarer (6)

  • Dette indlæg minder mig om at jeg for to uger siden, lærte hvornår undertøj betegnes som plussize og jeg derefter fandt et billede af mig selv som 16 årige og blev enormt glad for at sociale medier, som sådan ikke rigtigt eksisterede den gang, ej hellere denne betegnelse for undertøjsstørrelser.

  • Menmenmen, selvom man har en helt normal krop, er det jo ikke nødvendigvis godt. Når vi er så mange overvægtige i Danmark, er det normalvægtige desværre ikke længere det ideelle..

  • Der er stor forskel på at være normalvægtig og at veje det samme som det gennemsnitlige menneske. Normalvægtig betyder inden for det vægtområde, som er anbefalet. Det har intet at gøre med, hvad andre folk i DK vejer. Man kan SAGTENS være totalt sund og rask, selvom man ikke er slank eller for dens sags skyld tynd.

Der er lukket for kommentarer.