Jeg er jo Bridget Jones #198

1. Okay, min “rolige nat” oven på maveavs blev knap så rolig. Dels på grund af smerter og dels fordi min mave var vred over, at jeg ikke fyldte mad i den og derfor rumlede så højt, at jeg ikke kunne falde i søvn.

2. Da jeg dagen efter ville opfylde dens behov, var jeg desuden på røven, fordi man helst skal give vrede maver ting som ristet brød og revet æble, og i LCHF-hjem har man bare mere ting som bacon og piskefløde.

3. Min specialevejleder har informeret mig om, at min helt fantastisk originale idé til specialeemne faktisk er blevet tænkt på før. Sådan, en del.

4. Jeg kan godt lide solskin. Det kan jeg virkelig godt. Men er hele pointen med efteråret ikke, at vi slipper for den slags, så jeg ikke konstant skal mindes om, hvor meget mine vinduer trænger til at blive pudset?

5. Forsøgte i tirsdags at stikke min egen rekord på motionscyklen, men efter 43 km blev jeg simpelthen så øm af at sidde på den sadel, at jeg måtte give op. Kunne ikke lade være med at tænke på, at mænd da må have det meget værre. Hvordan hulen er Tour de France nogensinde blevet en ting? Jeg ved godt, de har sådan nogle pudeting i deres shorts, men deres mandegear må da blive uhyggeligt mast alligevel?

6. Er efterhånden ved at blive skræmmende gråhåret. Har indtil videre brugt “benægt”-teknikken og hevet alle beviser ud med en pincet, men nu er der altså et sted midt i min skilning, hvor jeg er ved at blive liiiidt tyndhåret.

7. Jeg bliver underligt stolt, når skomageren komplimenterer de sko, jeg afleverer hos ham til reparation. Det er da lidt sært, no?

8. Der er nu under tre måneder til jul, og jeg er helt ærligt lidt skuffet over, at trofaste med-juleludere som Aldi ikke har smidt juleslikket på hylderne endnu.

9. Og sidst, men ikke mindst: Er jeg den eneste, der rydder op ved at fjerne alle tingene fra gulvet og bare lægge dem op på spisebordet i stedet? Fabelagtig logik!

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.