Bloggere som kendisser #2

Første omgang var fælt populær, så jeg er gået i associationsboksen og har fundet fem eksempler mere på bloggeres kendte alteregoer. Det var noget sværere den her gang, men jeg tror alligevel, det er lykkes meget godt.

Emily Salomon som Bree Van de Kamp. Okay, okay, jeg ved godt, at Bree havde en topneurotisk, batshit crazy side, men det er altså ikke den, jeg tænker på, når jeg ser Emily som hende. Det er mere det der med at være i stand til at holde verdens mest gennemførte fest, hvor alt er 100% hjemmelavet og ligner en million, og Emily selv er glad og smilende med perfekt hår, som om det hele var småting smækket sammen på en halv time med venstre hånd. Mit kongerige for hendes kreaevner!

Sillewho som MØ. Jeg har nappet den her sammenligning fra en hemmelighed, så al credit til den anonyme afsender, der så ligheden. Det er den stærke, alternative personlighed, der er slået igennem mainstream og imponerer masserne med, hvordan tingene også kan gøres.

Den søde kløe som Samantha Jones. Der er ikke ligefrem tale om skyhøj moral, men til gengæld er det både fascinerende og uhyre morsomt!

Elisabeth fra Fyrsten og Fruen som Drew Barrymore. Det er den moderne boheme. Sådan noget med at blive gift i bare tæer, elske skævhed frem for orden og altid tage tingene lidt pø om pø. Uperfekt perfekthed.

Kia fra You Better Be Fierce som Pink. Det er godt nok noget tid siden, vi har hørt fra hende, men jeg blev personligt lidt genforelsket i Kia, da hun lukkede sin gamle blog ned og startede den nye op. Der er stor personlighed, individuel stil og stærke holdninger. Badass.

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.