Shhh… #86

Hvis du er utilfreds med din jomfrustatus og ikke går så meget op i det der med kærlighed, så kan jeg anbefale Scor.dk. Kan temmelig meget garantere, at du bliver spammet ned med breve uanset udseende og profilindhold!

Husk som altid at indsende jeres egne hemmeligheder. Det foregår ganske anonymt lige her.
 

Au contraire, mon ami, du skal bare ud på det store internet. Hos Bare Necessities har de fx op til en str. 56, som svarer til en dansk 130. Shop away! 🙂

Kommentarer (27)

 • Jeg er vild med personen som har puttet sit barn 17:30!!! Hahahahah det er genialt. Jeg har forresten flere gange hørt om folk der gør dette, og har uden tvivl tænkt mig at bruge samme trick når jeg engang får børn!

 • 3.G'eren har en alt for lækker deal – hun laver hans lektier OG knalder ham. Det er ikke prostitution, det er alle studerende fyres våde drøm 🙂 🙂

 • Til dig der er jomfru som 25-årig: Få det ud af verden! Jeg var jomfru til jeg blev 21 og jeg var sikker på at jeg var decideret uelskelig! Jeg besluttede mig simpelthen for at finde den første den bedste på et datingsite og da jeg havde sikret mig nogenlunde at han ikke var totalt psykopat, skrev jeg meget direkte at jeg bare gerne ville have noget sex, at jeg var jomfru – og det var uforpligtende. Samme aften tog jeg hjem til ham, vi så lidt serier og så gjorde vi “det”. Det var pisse akavet og ikke super godt, men så var det overstået og den der jomfru-ting var ude af verden. Den havde blokeret utroligt meget fordi jeg følte mig forkert når alle andre nu havde vilde sex-eventyr (ja, ja det troede jeg jo de havde), og efterfølgende havde jeg også et par one-night-stands med fyre simpelthen for at indhente lidt af det forsømte. Set i bakspejlet fortryder jeg absolut ingenting! Et halvt år efter mødte jeg min kæreste og jeg var helt sikkert meget mere afslappet pga jeg havde sluppet min jeg-er-jomfru-og-dermed-uelskelig-blokade. Vi har nu været sammen i 7 år og skal giftes om lidt – så se at komme i gang! Det er helt sikkert en psykisk barriere – jeg har også veninder der har været tæt på 30 før de gjorde noget ved det, men det bliver sq ikke nemmere med årene 😉

 • Jeg fik det ud af verdenen ved at tage med en tilfældig fyr hjem. Jeg fortalte ham, at jeg var jomfru, og spurgte, om han ikke ville være sød ved mig. Det var han ikke, og nu ser jeg ikke tilbage på nat med gode minder. Naturligvis kan møde en sød fyr, der er sød ved en så den første gang bliver mindeværdig, men chancerne er bare så små, fordi mange går i byen for sex. Jeg synes helt sikkert, at du, jomfru som 25-årig, skal vente til det føles rigtigt, hvad end det så er med en fra byen eller drømmepartneren. Lad vær med “bare at få det overstået”. Det er simpelthen det mest halvhjertet råd nogensinde.

 • De tror jeg tager på ferie, men jeg kommer ikke hjem igen…. *GULP* tænker jeg, sporløst forsvundet, det kan jeg slet ikke forholde mig til at nogen har lyst til…

 • Hold da op sidste anonym! Sikke sur du er…

  Det er i øvrigt mig der har indsendt hemmeligheden og tro mig, man bruger rigeligt tid med sine børn og at få en alene aften er sådan en sjældenhed af det var værd at indsende som hemmelighed herinde.
  Forresten tricket var måske ikke helt så smart fordi han vågnede kl 5 dagen efter, total frisk og udhvilet…haha. Tag den smarte mor 😀 😀 😀

  • Haha! Jeg er vild med det! Alene tid gør underværker og så fik I jo dejlig meget tid sammen dagen efter! Håber du også spiste al fredags slikket 😘

 • Jeg er enig med sidste anonym. Jeg var også jomfru til jeg var 24 år, mest af alt fordi det at skulle have sex føltes uoverskueligt og “farligt”. Jeg var simpelthen ikke moden nok. Jeg endte med at gå i seng med en fyr jeg godt kendte og datede i en periode på omkring en måned. Vi blev aldrig kærester, men jeg er så glad for at min første gang var med en jeg kendte og som jeg vidste var sød og en ordentlig fyr. Det at ende med en tilfældig havde bare været endnu mere traumatiserende for mig.

 • Prøv dog, om I ikke kan se det sjove i situationen i stedet for at pudse glorien, hva'. Nu taler vi ikke hverken rygning under graviditeten, godnat og sov godt eller brug af sikkerhedssele i bilen – Jeg er ret sikker på, at lige det forhold, at I ikke kunne finde på at snyde jer til lidt alenetid, ikke på nogen måde gør jer til bedre mødre end andre.

 • Jeg har slettet en røvfuld kommentarer, der ikke overholdt kammertonen til disse specifikke indlæg. Til den anonym, der skrev: “Hvis man ikke kan magte en kommentar på en hemmelighed, så skal man ikke indsende den.” Det er ikke sådan, det fungerer. Det er aldrig tilladt at komme med negative, fordømmende kommentarer til en hemmelighed. Hemmelighederne er et frirum, hvor man kan læsse af, alt det man har behov for. Hvis jeg tillader folk at dømme folkene bag i kommentarfeltet, så går hele idéen lidt af – og jeg tvivler på, at folk ville have lyst til at indsende igen.

 • Jeg har så heldigvis ikke lige set de kommentarer- men altså det undrer mig da ikke at mormafiaen hurtigt er på banen med røflen. Dem om det. Jeg tror at min dreng ikke har fået varige mén af de få timers ekstra søvn den ene aften 😀
  God dag til alle

 • Der er man jo heldigvis også forskellig som menneske. Jeg står ved mit råd om at få det overstået. For mig var det en blokering som jeg blev nødt til at komme af med. Man skal selvfølgelig gå til det med en sund skepsis og ikke forvente at man får en total dreamy og romantisk første gang (men dem er der vel ikke mange af alligevel) og se det som det, det er: sex.

 • Har det ofte på samme måde. Det er bare lettere at forlade hele lorten herhjemme og ikke se sig tilbage.

 • Bare fordi man har fantasier om en af samme køn som sig selv, betyder det vel ikke at man er homoseksuel.. Og det betyder da heller ikke at man ikke er hetroseksuel? 🙂

 • Jeg tror også bare jeg ville få det overstået, hvis det var mig. Min første gang var med min første kæreste, vi havde været sammen i et halvt år (oh yes) og det var det mest forfærdelige, jeg nogensinde har prøvet. Ikke fordi han ikke var sød, men det føltes som at falde med spredte ben nedover en stige. I en time. Så det er altså ikke ensbetydende med at det bliver fantastisk og filmagtigt, bare fordi man venter. Do it!

 • Jeg synes ikke, “få det overstået” er et halvhjertet råd. Man er nemlig præcis meget forskellige som mennesker. Jeg fik det også selv overstået i sin tid, og det var den bedste beslutning for mig. Jeg følte mig hæmmet og unormal af ikke at have mistet min mødom, da jeg var 15 som alle andre, og det havde træls effekt på mine oplevelser med det modsatte køn. Jeg havde ikke et behov for, at min første gang skulle være speciel, og jeg har aldrig fortrudt, hvordan den skete.

 • Seksualitet er vel individuelt. Personligt definerer jeg heteroseksualitet som ikke værende tiltrukket til eget køn, så hvis jeg havde fantasier om en kvinde, ville jeg næppe føle, jeg var hetero længere.

Der er lukket for kommentarer.