Serieanbefaling: Happy Endings

Man kan efterhånden ikke spytte på gaden uden at ramme en tv-serie, man bare følge med i, men det er næsten altid dem med de store armbevægelser eller den intense drama. Når det kommer til komedier, er det værre. Ikke at der ikke er et stort udvalg, der er bare nogle virkelig, virkelig sørgelige eksemplarer imellem.

Derfor anbefaler jeg i dag en serie, der er overraskende i høj kvalitet: Happy Endings. Den er ikke noget nyt og banebrydende: Vi følger livet hos en vennegruppe, der består af et ægtepar, et ekskærestepar, en homoseksuel og en singlepige. Lyder som noget, man ikke rigtigt gider give sig i kast med, ikke? Wrong! Rollerne er interessante (omend en anelse stereotype, men det er jo humlen ved sitcoms), og forfatterne bag den serie her kan virkelig noget. Plottet er altid sjovt og sindssygt originalt, og dialogen er skarp og humoristisk. Tænk How I Met Your Mother (de tidlige, gode sæsoner) eller sågar Venner.

Eneste ulempe er, at Happy Endings falder i Gone too soon-kategorien, og der derfor kun er tre sæsoner. Men det er så til gengæld tre klassesæsoner. Jeg aner ikke, om serien findes på Netflix/HBO/andet i den dur, men hvis alt andet fejler, ligger den faktisk på Youtube.

Enjoy!

Kommentarer (13)

 • Jeg kan også godt anbefale “Unbreakable Kimmy Schmidt”! Og den findes på Netflix. Den handler om en super-duper optimistisk pige, så man kan simpelthen ikke andet end at blive livsglad når man ser den. Og så er den også bare virkelig sjov! Indtil videre er den kun 1 sæson, men de er vidst igang med den næste.

  Serien er skabt af bl.a. Tina fey, og når vi nu snakker om hende, er “30 Rock” også en vildt sjov serie! Den er desværre slut, men der er hele 8 gode sæsoner! Også dejligt nemt og underholdende at se! (Den kan findes på det Amerikanske netflix)

 • Det er nok den serie, som jeg har set mest de sidste år. Er helt forelsket i Max. Bliver aldrig træt hvor idiotisk den på en eller anden måde er, den serie (:

  – Kit

 • Mangler faktisk en sjov og original sitcom at gå i gang med, så tak for anbefalingen 🙂 En serie i samme klasse, som er meget anbefalesesværdig, er Parks and Recreation, som bare skal ses! Selvom første sæson er en smule svag, er de næste seks sæsoner helt igennem fantastiske.

 • Yeah enig! UKS er ret sjovt 😀
  Jeg fulgte også med i 30 rock i de første fem sæsoner og så røg jeg lidt fra. Men den var ihvertfald god i starten (i mine øjne)

 • Yes, en YouTube serie! Har du flere af dem? Jeg er præcis flyttet til udladet med min mand, nu er jeg så blevet syg og her er ingen Netflix. ( I knoooow! Horrible!) TV forstår jeg heller ikke et klap af her. Så, altså, når jeg nu er færdig med Happy Endings hvad skal jeg så se? 😀

Der er lukket for kommentarer.