Jeg er jo Bridget Jones #195

1. For gang nummer jeg-har-ikke-engang-tal-på-det resulterede min manglende finmotorik i et smadret champagneglas under opvasken. Forbander mentalt ekskæresten, der mente, at vi klart skulle samle på den mest skrøbelige Holmegaard-serie i eksistens.

2. Min overbo er begyndt at støvsuge næsten hver morgen, mens barnet gør sig klar til at skulle ud ad døren, hvilket i princippet er ret smart, men i praksis vækker mig hver gang.

3. Den jævnt imponerende solskoldning, jeg erhvervede mig for et par uger siden, er endelig begyndt at skalle, hvilket betyder, at jeg mere eller mindre drysser døde hudceller overalt, jeg går. Ikke min mest charmerende kvalitet nogensinde.

4. Vi er i september, og min tomatplante er først nu rigtigt gået i blomst. Late bloomer, much?

5. Købte forleden en buket blomster som selvforkælelse (et vigtigt koncept!), som nåede at stå strunk og flot i omkring en halv time, før Frank opdagede den og besluttede sig for, at det var en passende snack. Har siden købt en ny buket, som han ikke bryder sig om. Burde måske i virkeligheden begynde at skrive ned, hvilke blomster er “sikre” her i huset…

6. Uanset hvor meget jeg prøver at undgå det, så glemmer jeg på den ene eller den anden måde altid en agurkestump inde i køleskabet og opdager den først, når den nærmest er gået i opløsning.

7. For tre(!) dage siden lavede min nabo noget mad med så meget hvidløg i, at vores opgang stadig lugter. Det må have været en ordentlig motherfucker af en tzatziki!

8. Besluttede mig i går for at benytte mig at den seneste Asos-kode (yay10 giver 10% off indtil d. 7/9), men Asos mente tilsyneladende, at jeg ikke havde fortjent en ny kjole – i hvert fald blev mit kort for første gang i mit liv afvist.

9. Styrtede naturligvis straks ind på netbank med paranoia over, hvorvidt nogen havde lænset mit kort. Jeg mener, godt nok er jeg ikke det rigeste af mennesker, men hvis mit kort er blevet spærret så tidligt på måneden, så står det eddermame noget mere skidt til end forventet! Det viste sig dog heldigvis at være en fejl fra Asos’ side. Crisis averted.

10. Fejrede naturligvis min ikke totalt katastrofale økonomi ved at lægge en ekstra nederdel i kurven… Jeg elsker pigelogik.

Kommentarer (6)

  • Frank er en bad ass mofo. Gad vide, om han er relateret til min kanin, Preben. Jeg har i hvert fald ikke skyggen af det, der ligner en blomst tilbage på min altan længere.

    Agurke-tricket (nøje udvalgt suffix) praktiserer vi også her i huset. Hvorfor vi ikke bare smider den ud, så snart vi har konstateret, at den stadig er der, men at ingen af os gider spise af den længere, forstår jeg til stadighed ikke. Eller i det mindste kaste den efter Preben, før stumpen er begyndt at vende vrangen ud på sig selv.

  • Jeg skrev en kommentar, men jeg tror ikke den kom med. Ville egentlig bare høre dig om du vidste at Asos altid giver 10% i studierabat? Og nogle gange 20 eller 25 % (20 lige nu faktisk). Der er nemlig flere af mine studiekammerater, der ikke vidste det – så jeg ville lige dele det 🙂

Der er lukket for kommentarer.