Jeg er jo Bridget Jones #189

1. Det er svært at sige, om Frank hader det nye kamera mest eller mig for konstant at jagte ham rundt med det. Men se nu lige, hvor sød han er, selv når han nægter at se ind i linsen! Åh, det er hårdt at være populær…

2. Jeg har langt om længe opgivet drømmen om at blive den næste store designer. Jeg har vist hverken tålmodigheden eller talentet og har i øvrigt heller ikke haft min symaskine fremme i månedsvis.

3. Af samme årsag har jeg også solgt min gine, og derfor kunne man forleden se mig cykle rundt på Østerbro med, hvad der mest af alt lignede en halv kvindekrop pakket ind i en sort plastiksæk på bagagebæren. Folk kiggede. En del.

4. I nat blev jeg forelsket. I min drøm, altså. Han var uddannet filminstruktør, men arbejdede i Elgiganten for at spare op til sit næste store projekt. Jojo. Det gav ikke så meget mening, men det var alligevel topnederen at vågne kun for at konstatere, at han slet ikke fandtes.

5. 120 kroner. Det er åbenbart prisen for at træffe voksenbeslutninger. Kæft, hvor er det dog åndssvagt at betale så mange penge for at have en taske på besøg i 14 timer.

6. I går morges gik jeg som altid nøgen og halvgroggy ud i mit køkken for at hente en flaske vand og konstaterede noget for sent, at mine genboer på den den anden side af gården sad på deres altan og nød formidagssolen. Hej hej.

7. Begynder at føle, at jeg måske burde udnytte min sommerferie mere aktivt. I hvert fald kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst havde BH på…

8. Har deadline på en ordentlig motherfucker af et oversættelsesjob om 12 dage. Jeg har haft to måneder til den. Vi taler overhovedet ikke om, hvor langt jeg er nået.

9. Jeg er for reals ved at blive gråhåret. Magter seriøst ikke at skulle til at farve mit hår resten af livet. Hey videnskab, burde vi ikke arbejde på en løsning på det problem? Noget med en daglig pille eller noget?

10. Havde egentlig givet mig selv en måned til at tabe de kilo, jeg tog på under sidste måneds LCHF-ferie. Det gik godt. Så prøvede jeg en dag at lave LCHF-jordbæris. Det er ikke gået så godt siden.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.