Fristelser med procenter (+ kode)!

Hugo Boss jakke, Michael Kors solbriller, Michael Kors kjole, Karl Lagerfels taske, Versace ankelstøvler, Karl Lagerfeld tørklæde, Marc by Marc Jacobs solbriller, Calvin Klein solbriller, DKNY punge, See by Chloé taske, Filippa K ankelstøvler.

Det var ikke meningen, I skulle have affiliate-indlæg nummer tre endnu, men så kom der en fødselsdagskode fra Zalando, (deres fødselsdag, ikke min, selvom jeg godt kunne trænge til nogle gaver,) og de er helt ærligt så nærige med koder, at jeg lidt følte, det var min pligt at dele den.

Der er i øvrigt flere, der har spurgt, om man skal købe de ting, jeg linker til, før jeg får kommision? Og nej, det skal man heldigvis ikke, så hvis man gerne vil bakke op om bloggen, men synes, jeg har herredårlig smag, så kan man bare klikke sig ind på Zalando via det her link eller hvilket som helst af de ovenstående og shoppe amok, og så skraber man en skilling sammen til mig. (8% af det samlede salg for at være mere præcis.)

Koden er 3BDAYDKA og giver 10% rabat, hvilket, okay, ikke er alverden, men den gælder til gengæld også på allerede nedsatte varer, hvilket er lidt et kup. Og så har jeg fået streng besked på at poste følgende også: Gælder i perioden 18.- 19.7.2015 | Få 10% rabat ved et mindstekøb på 500 kr | Enkelte mærker er spærret for rabat | Kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder | Skal indløses i betalingsprocessen | Kan ikke byttes til kontanter eller bruges til at købe gavekort.

Collagen ovenfor er den her gang fuld af allerede nedsat designersnask, fordi det er der, man sparer fleste penge, så hvis I har gået også luret på en ny taske eller et par solbriller, så er det måske nu, I skal slå til… (Sagde djævlen på skulderen. :D)

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.