Bloggere som kendisser

Det her indlæg startede faktisk som en idé om, hvilken rolle jeg selv ville have i forskellige typer film. Fx ville jeg i Scream så meget være hende, der blev slået ihjel, fordi jeg faldt over mine egne fødder, da jeg prøvede at stikke af fra morderen. Så udviklede idéen sig lidt til at omhandle andre bloggere, og nu er det altså en liste over, hvem nogle bloggere i mit hoved ville være, hvis de var helt almindeligt ikke-blogrelaterede kendisser. Deres celebrity alter egoer, om man vil. Det er nok faktisk lidt et fedterøvsindlæg, men der skal også være plads til lidt loooove mellem bloggere. 😉

Cathrine Nissen fra ROCKPAPERDRESSES som Grethe Ingmann. Der er noget oldschool dansk over Cathrine, og det er altså ment som en kæmpe kompliment. Måske er det glæden ved store skørter eller den positive livsindstilling, men hvis hun en dag skulle skifte over til Morten Korch-dialekt, så ville jeg slet ikke synes, det var ude af karakter. Og når man så lægger kærligheden til Melodi Grand Prix til, så kunne hun næsten ikke være andre end Grethe Ingmann. Dansevise ftw!

Camille Kaasby-Wang fra Clamour4Glamour som Debbie Harry. Bloglands residerende rockblogger med det gennemførte look og en nærmest overlegen coolness, hun sikkert ikke engang ved, hun besidder. Og så ligner de gudhjælpemig også hinanden!

AmarOrama som Thomas Pynchon. Vi ved ikke, hvem hun er, men vi higer alligevel efter nyt. For hun er ret klog og ret velformuleret og ret fascinerende. Og sindssygt undervurderet, i øvrigt.

Mette Marie Lei Lange fra TwinPeaks som Victoria Beckham. Hun hapsede sig en lækker mand og fik nogle lækre børn, kom lidt lallende ind fra siden i blogland, og før nogen havde set sig om, var hun pludselig en badass business woman. Hendes liv er bare en smule mere begivenhedsrigt end vi andres, men heldigvis ikke mere fancy end at hun sikkert også har prøvet at tabe sin mobil i toilettet.

Sofie fra Sofies Blog som Anna Kendrick. Man kan ikke rigtigt sætte en finger på, hvad det er med hende. Hun er den ultimative girl next door. Smuk og kvik og sjov, og man har lyst til at nakke hendes udstråling og flygte over alle bjerge med den. Pissesnyd, altså.

Kommentarer (26)

Der er lukket for kommentarer.