Blast from the Past

Er der nogen, der kan huske Potentialemanden? Han var min eneste positive Tinder-oplevelse og den første mand i årevis, der rent faktisk gav mig håb for mit kommende kærlighedsliv. Indtil han et par dage før valentinsdag besluttede sig for, at min mentale kærlighedsbagage var nok til at skræmme ham væk. Det var første gang siden min ekskæreste, jeg havde taget mig mod til at åbne bare en anelse op, og afvisningen gjorde topnaller.

Han var temmelig meget den sidste mand, jeg havde regnet med at høre fra igen, så da der tikkede en besked ind fra ham lidt i midnat i går, var jeg en anelse mundlam. Men derefter selvfølgelig også ganske begejstret ved tanken om at kunne skyde skylden for min dumping over på noget andet end min sløje personlighed. Efter min anden besked gik manden dog i seng (hvem starter seriøst en sms-samtale op et kvarter før sin sengetid?!), og jeg kunne tilbringe resten af aftenen med at tænke over, hvad i alverden ellers kunne være grunden til, at han havde afbrudt kontakten. Måske havde han fundet sammen med sin eks? Eller hans mor var blevet syg, så han var nødt til at koncentrere sig om hende? Eller måske var han også selv en lillesmule skrækslagen for at blotte sit hjerte igen?

Alle mine grunde på hans vegne var naturligvis utroligt værdige og meget gentlemanly, så det var lidt et antiklimaks i dag at få den egentlige grund at vide. Han havde ligesom luret, at jeg var ude efter et forhold og havde disse tanker: “Jeg kom nok frem til, at jeg ikke så os være der. Så hvis jeg havde mødtes med dig, var det fra min side nok blevet et rent seksuelt eventyr i en retning jeg ville. Og det havde ikke været fair overfor dig.” Okay. Altså, selvfølgelig tak fordi du ikke lod, som om du var interesseret i en hel masse, når du kun var ude efter sex. Det er desværre de færreste, der viser én den type respekt. Men skriver du seriøst til mig efter et halvt år for at fortælle mig, at jeg ikke bare skræmte dig væk, du var heller ikke rigtigt interesseret til at starte med? Seriøst?! Åh, men nu hvor du har været ærlig over for mig, så vil jeg da totalt gerne være din bolleven… Jeg er flad af grin over, at han reelt troede, det ville virke!

Værste booty call ever.

Kommentarer (16)

 • Nogle gange må man virkelig undres.. “Har tænkt på dig et par gange”. Wow tusind tak! Et par gange alligevel, lucky me!
  Tror lige vi skal have ham omdøbt fra potentialemanden Miriam. Og hvor dejligt at du tager det så cool – for du er alt for god til tidsspilde af den kaliber.

 • Synes du skal give ham en chance til.. om ikke andet for at få en sommerflirt 😉 og hey- mænd ved sku aldrig hvad de vil så måske han kan overtales til mere! 🙂

 • Ahmen altså! Man kan da virkelig ikke andet end at blive beæret over sådan at blive tænkt på et par gange, jeg forstår ikke at du ikke bare hoppede direkte i kanen med ham efter den besked 😉
  Jeg forstår jo snart slet ikke hvordan det overhovedet lykkes nogle mennesker at få et forhold. Jeg har været på Tinder (igen) i lidt over et døgn og tænker allerede – it's so not gonna happen! Ej men seriøst, hvad fanden stiller man op hvis man egentlig godt gad en flirt med en sød mand?

 • Jeg tror ikke, vi får mere at se til ham. Han fangede ret hurtigt, at jeg ikke ligefrem var blæst bagover af hans scoreforsøg…

 • Nopenopenope. Jeg vil hellere være fri for en sommerflirt end have den med en, der går tilbage til en fuser et halvt år senere med SÅ kikset et scoringsforsøg.

 • Haha, hvis man virkelig vil finde sig en seriøs mand, så er der nok også langt mellem snapsene på Tinder, tænker jeg. Så skal man måske over i noget mere seriøst dating-værk?

 • Hæhæ, hvad er der med de mænd, som dumper en for så senere at prøve at score en igen.. Og så tilmed med meget dårlige moves!

  Jeg prøvede noget lignende i sidste måned, vi havde ikke haft kontakt siden december (han lavede det berømte Houdini-nummer), og så sender han en sms ud i det blå, hvor han meget direkte spørger, om jeg vil være hans B-ven. WTF?! Og dengang vi begyndte at date, var han sådan helt: “Jeg er ikke ude efter en sexpartner, jeg vil gerne mere, bla bla bla…”

  (-_-)

 • Nogle mænd er sære. Hvis man reelt er blevet dumpet, så kræver det altså en anelse mere end en halvhjertet bollevensinvitation at fedte sig ind igen.

Der er lukket for kommentarer.