Hans Tinder-regler

I marts sidste år skrev jeg et indlæg om mine Tinder-regler. Det var et af de der indlæg, der påstod at være noget, men i virkeligheden var noget andet. I dette tilfælde var “noget andet” peg-fingre-af-hvilke-billeder-nogle-mænd-reelt-tror-tiltrækker-piger. I går fik jeg så en virkelig fantastisk kommentar på det indlæg, der lød: “Kæreste, se dig i spejlet før du stiller så mange krav.” Hvilket er pissesjovt, fordi der for det første ikke var et eneste af mine “krav”, der gik på højde, vægt, udseende i det hele taget, uddannelse, indkomst eller noget som helst andet i den dur. De var mere sådan noget med, at jeg gerne ville se et et billede af vedkommendes ansigt, og at man helst ikke skulle have en kæreste. Dette betød naturligvis også, at jeg sagens selv kunne leve op til mine krav, som virkelig var helt, helt basale, hvis man har bare den mindste form for nedre grænse for en potentiel partner, hvad jeg håber, de fleste har.

Jeg ville naturligvis have svaret på den omtalte kommentar, men fik ramt slet-knappen i stedet, så nu kommer responsen dertil ganske offentligt. Jeg kom nemlig i forbindelse med kommentaren til at tænke på, at jeg faktisk helst så, at kommende flirt(s) har en lignende liste med krav til mig. Man må gerne kalde mig kræsen, hvis man har lyst, men jeg synes faktisk, det er at foretrække at finde en mand, der ikke kunne finde på at springe på alt med to ben og et sæt bryster. Så derfor har jeg sat mig i drømmemandens sted og kreeret en liste, der for ham er no-gos på pigers datingprofiler. Det er altså essensielt en liste med mine krav til hans krav. Jeg er så fucking meta for tiden! 😀

Min drømmemand swiper konsekvent til venstre, hvis…

 • Man har et eller flere billeder, hvor det primære motiv er ens bryster og/eller kavalergang.
 • Man kun har billeder fra den der ene ferie i Sunny Beach for fire år siden.
 • Man kun har billeder af sin kat. (Jeg er snu på den måde – jeg har som regel kun et enkelt billede af mig og Frank, så jeg kan vente med at afsløre det reelle omfang af min kattedamethed, til manden er blevet helt pjattet med mig.)
 • Man fremviser et solidt duckface/artomund. 
 • Man er en god vens ekskæreste.
 • Man poserer med Rasmus Seebach.
 • Man kun har bytursbilleder. Helst fra det hedengangne Simons.
 • Man har taget alle sine selfies så langt oppefra, at ens øjne ser store og flotte ud, men resten af ens proportioner desværre er helt forskruede.
 • Man er photoshoppet til ugenkendelighed.
Og derudover gælder de fleste af mine nope-regler for fyre faktisk også ganske glimrende på pigeprofiler… Ak. Dating is a complicated game. Måske er det tid til at give Tinder en tur til. 😉

Kommentarer (12)

 • Mon ikke vedkommende har ment, at du faktisk ikke heeelt kan leve op til det der med ikke allerede at have kærlighed i dit liv i forvejen? Altså, ja, Frank er vel også en slags kæreste? Det må være dét…
  Anywho, kender efterhånden flere par, der har mødt hinanden på Tinder… Så ja, giv det et skud! Om ikke andet, så er det god underholdning til bloggen ;D

 • Jaaaaa i gang igen på Tinder, det er fantastisk underholdning! Men hvad bilder du dig i øvrigt også ind sådan ikke at acceptere at de har en kæreste? hvad er nu det for noget snobberi? Helt ærligt, er man single, er der tydeligvis noget galt med en og så bør man bare tage hvad kan få… 😉 siger hende der nu har været single i 10 (!) år og med den logik ligner Quasimodo

 • Kæft, en streng kommentar! 🙁

  Men super god liste – iøvrigt er Meta-Miriam ret sjov!

  Jeg forstår altså heller ikke de milioner af Tinder-profiler hvor de poserer med et barn!? Er jeg bare røget op i den kategori, hvor de forsøger at tale til mit biologiske ur (jeg er otte-fucking-tyve!), mens de skynder sig at skrive i teksten at “det er min fætter, bare rolig!” eller “det er min skønne niece”. Når jeg swiper gennem Tinder sent på natten har jeg VIRKELIG ikke behov for at skulle forholde mig til børn på billeder. Det er mit no-go.

 • God liste, Miriam! Jeg er især med på Rasmus Seebach-punktet og arto/duckface.
  Men apropos Tinder, hvorfor er de der fyre så så dårlige til at svare/skrive i det hele taget? Er der en uskreven regel om at der skal gå mindst en uge mellem at man er matchet og at man så rent faktisk skriver eller hvad? Jeg forstår det ikke…

  P.S. Jeg er også stor fan af Meta-Miriam 😉 og bloggen i det hele taget!

 • Min oplevelse er, at for hvert ti fyre, man matcher med, er der en der skriver. Og det nytter ikke at skrive første selv – så svarer de bare ikke…

Der er lukket for kommentarer.