Tilfældigheder

Det er lang tid siden, vi har kørt et random facts-indlæg, men de bliver også sværere og sværere at lave. Jeg har for få hemmeligheder for jer! 😉 Her er alligevel ti ting om mig, I måske ikke vidste…
1. Jeg har aldrig set min fars hage. Han har haft fuldskæg hele mit liv.
2. I sidste uge købte jeg en trøje med flamingoer på i Kvickly, som jeg faktisk er ret vild med. Teenage-Miriam ville græmme sig over mig. Jeg mener tøj fra Kvickly?!
3. Mit første kæledyr var en kanin ved navn Søren… Som var en dame.
4. Den lækreste fyr, jeg har snavet, var også det største røvhul. Fx “glemte” han at fortælle mig, at han faktisk havde en kæreste.
5. Jeg bliver aldrig, aldrig for gammel til forlystelsesparker. Går gladeligt i barndom, hver gang jeg besøger Tivoli eller Djurs Sommerland.
6. Min største kropslige usikkerhed er mine overarme. Vinkeflæsk, før man er fyldt 30, er bare ikke rigtigt godt.
7. Da jeg gik på efterskole, blev jeg bustet i at ryge (hvilket var strengt forbudt), fik husarrest som straf og fortalte mine forældre om det i en besked på deres telefonsvarer. Skolen forventede vist, at de var en anelse mere forargede, end de var.
8. Apropos kendis-Miriam, så var jeg faktisk på forsiden af kemilærerforeningens jubilæumsskrift i 2005. Det var dog måske rent æstetisk et lidt anderledes slags blad.
9. Jeg har et virkelig usundt forhold til Candy Crush, selvom jeg faktisk synes, det er forfærdeligt lavkulturelt.
10. Jeg kan det meste af juleevangeliet udenad. Glæden ved at være præstedatter!

Kommentarer (12)

  • I hear you, på den med overarmene. Det er også markant mere bøvlet at pakke væk, især i sommervarmen, end en ikke-six pack'ed (jeg arbejder lige på det gode tillægsord her) mave.

  • Jeg ved PRÆCIS, hvad du mener med teenageskammen over tøj købt i Kvickly. Har selv købt et par leoprint Jackpot sko i Kvickly, og mine to drenge har virkelig meget af deres tøj. Kvaliteten er langt bedre end jeg havde troet ud fra prisen, og de to unger slider alt op i løbet af få måneder. Heldigvis er de stadig for små til at være bevidste om mærket i nakken.

    Og tak i øvrigt for en hyle-sjov blog. Elsker den åbenhjertige tone!

  • Intet galt med tøj fra Kvickley 😉 Selvom jeg ikke handler så tit i butikken, så kigger jeg altid forbi tøjafdeleingen når jeg er der. Man kan godt være heldig at finde nogle fine ting. Priserne er jo lige så gode som i H&M og kvaliteten er også helt fin. Har det nok fra min mor, som kan finde tøj/sko i Aldi, hvis det skulle være. Når hun er med i en butik som Kvickley (faktisk alle dagligvare butikker), så skal ALT ses igennem, og det tager MEGET lang tid at få hende hevet til kassen.

Der er lukket for kommentarer.