En vaskeægte åbenbaring!

Jeg fik en åbenbaring forleden. En virkelig åndssvag, åbenlys åbenbaring. (Lækker allitteration, dér.) Jeg har nemlig gået og været lidt usikker på, hvorfor det aldrig rigtigt blev interessant med ham der Superman. Det oplagte svar er selvfølgelig, at jeg, som den kærlighedskujon jeg nu engang er, løb min vej skrigende i frygt for at blive såret igen, men det har jeg gjort før, og det ender altid med en masse ærgerlighed og selvbebrejdelse, og den her gang har jeg det bare ikke sådan. Jeg er mere sådan lidt… Ligeglad.

Og ligegyldigheden gav ikke mening for mig. Sådan, overhovedet. Jeg fandt endelig en mand, som var alt det, jeg ledte efter: Høj, flot, intelligent, dyreelsker, i stand til at forstå de fleste af mine referencejokes og med jævnt godt styr på tilværelsen. Jeg mener, det er allerede væsentligt mere, end hvad jeg selv kan prale med. Og alligevel var jeg bare ikke rigtigt interesseret. Ingen flaksen i maven ved nye sms’er, ingen fantasier om lyse sommernætter hånd i hånd. Intet af det der overromantiske bavl, man som regel render ind i under begyndende flirts, hvor alle muligheder er åbne. Og jeg kunne bare ikke finde ud af hvorfor.

Indtil det slog mig. Nærmest ud af ingenting: Jeg brød mig faktisk ikke synderligt om hans personlighed. På papiret var han perfekt, men perfektionen døde lidt i virkeligheden. Når man er vild med en fyr, og det er gengældt, er man ikke til at skyde igennem. Man føler sig interessant, spændende, attraktiv; man hviler i sig selv. Med Superman følte jeg mig presset til at leve op til hans forventninger og samtidig totalt ude af stand til at kunne levere. Jeg var simpelthen ikke tryg nok ved ham til at kunne være mig selv. Dermed ikke sagt, at han er en skidt fyr, for jeg tror ganske oprigtigt, han er helt det modsatte, vores personligheder clashede bare fuldstændigt. Og der var ikke rigtigt nogen af os, der ville være ved det, fordi papiret jo sagde, at vi var et skidegodt match.

Så nu har jeg lært det. Det kan være nok så fint med krav og ønsker og tiltrækkende egenskaber, men i virkeligheden er det sgu nok mest vigtigt, at man reelt synes, han er en skidesød fyr. Måske jeg faktisk prøver at sige fuck snobberiet og snupper mig en sommerflirt med en håndværker… 😉

Kommentarer (17)

 • Det var en virkelig lang bortforklaring for at ende ved “Ja! Jeg har taget en fra Randers!” …. Har du? Er det derfor du er på ferie, hva hva?? 🙂

 • Jeg har lige oplevet præcist det samme selv. Var på date med en fyr, som bare havde alle de ting jeg havde ledt efter og var så spændt på date nummer 2 for han var virkelig sød, men endte med at gå derfra med en øv følelse – kemien var der bare ikke for mit vedkommende alligevel. Der var mangel på de samme ting som du skriver. Så ja, tror du har ret, måske er det ikke så slemt med en helt anden type end normalt 🙂

 • Ikke fordi du spurgte, men her får du så mine tanker om dét alligevel ;D
  Håndværkere kan være nogle skønne, skønne mænd! Og bonus er, at de kan så mange ting, som akademikere ikke kan. Jeg har jo selv fundet mig sådan en, der knokler med maskiner hver dag, men jeg har også tænkt lidt over, hvorfor det alligevel kan lade sig gøre for mig at respektere ham. Det er, at han har drømme og ambitioner. Og det er vigtigt, tror jeg. Ikke hvad drømmene er – det kan jo fx “bare” være at få en speciel stilling, men at det er et menneske, der har et drive og ikke bare flyder med strømmen… Så tror jeg, at vi snobbede akademikertøser kan leve med hvad som helst.

  (Bring om the bashing ;))

 • Meget åbenlys for alle andre, men der går altid lang tid før man ser det selv 😉
  Udfordring i et parforhold er altså rigtig sundt.Jeg tror det er rigtig farligt at finde en der ligner en selv for meget. Det bliver jo lynhurtigt kedeligt.

  Men pas lige på med de der Randers fyre, der er ikke kommet ret mange gode af den slags ud af byen uden seriøse mén! 😉

 • Der har jeg vist været heldig og er løbet med en af de få. Min kæreste er helt fantastisk OG fra Randers 😀

 • Seriøst, det skal du gøre. Hr. Mand er alt det det aldrig kunne falde mig ind at lede efter, men jeg er happy på 3. år – jeg havde altid troet at det var virkelig vigtigt for mig med en der gik op i musik og kultur og alt muligt andet crap, men jeg var egentlig aller lykkeligst da jeg fandt en der var helt modsat. Glem kravene og hvordan det ser ud på papiret. Kemien er meget vigtigere, og den kan du lige så vel få med en håndværker som du kan med en akademiker.

 • Please, lad os følge med i din håndværker jagt! Dine dating indlæg er af uforklarlige årsager mine ynglings 🙂

 • Jeg tror, du har helt ret. Mit problem består i, at manglende sprogfærdigheder er et kæmpe turnoff for mig, og det ER bare svært at finde håndværkere, der går op i kommaregler.

Der er lukket for kommentarer.