Ting man glemmer med eksamenshjerne

– At det slet ikke er interessant at vaske op.

– At bevæge sig udenfor.

– At man engang gik op i, hvordan ens hår så ud.

– Hvad ens venner hedder. (Pizzamanden og jeg er til genæld blevet best buds.)

– Hvad man selv hedder.

– Hvilken dag på ugen det er.

– Sit modersmål. (Mest når man skriver på et andet sprog.)

– Hvordan man fører en normal samtale uden at referere til sit eksamensemne.

– The sweet smell of freedom.

– Hvordan man påfører mascara uden at prikke sig selv i øjet med børsten.

– At man jo faktisk egentlig holdt op med at ryge for et par år siden.

Kommentarer (29)

 • Lad mig bare sige det sådan, at smøger og kaffe også bliver rigtig gode venner når man er specialeskrivningen!

 • Jeg kan så godt sætte mig ind i det. Min hjerne står på standby i øjeblikket (og har faktisk gjort det hele semestret, hmm) Jeg troede jeg skulle skrive eksamensopgave fra idag, men fandt ud af at jeg havde glemt at tilmelde mig eksamen. Jeg nåede sågar at ringe til ca. alle eksamensmedarbejdere på KUA, før en af dem fortalte mig hvordan det hang sammen. Jeg føler mig som den største idiot i verden, så derfor har jeg spist en hel pose chips for mig selv. Så hallo reeksamen i august!

  Og i øvrigt, ryg alt det du vil. I eksamensperioden er der ingen regler!

 • Apropos the sweet “smell” of freedom: at gå i bad. Pludselig et enormt tidskrævende og uoverskueligt projekt. Sammen med alt hvad der hedder oprydning, rengøring og generelt huslige pligter.

 • At man havde aftalt med kæresten kun at spise chips/slik/kage/is/sukker i weekenderne…

 • -Når man forsøger at skrive en smart kommentar til dette indlæg, men giver op fordi man hverken kan finde ud af at stave eller formulere sig.

 • Troede faktisk pizzamanden vár ens bedste ven, i eksamens situationer? Altså bevares, han kan måske ikke holde på en hemmelighed, bekymre sig for dig eller giver et knus som den gægnse veninde – men han holder dig i live!

  – Anne

 • Eller når man vitterligt får nok af at skrive opgave på skolen, fordi alle spørger “Hvordan går det med projektet?”. Vi er fra i dag endt med at svare “Vi vil ikke høre det spørgsmål”, ikke fordi vi har stress, men fordi at alle, der spørger, ender med at give os det. Hvilket nok også er grunden til at vi er flygtet (flyttet om du vil) til et gruppelokale på 2. sal i stedet for i stuen.

 • Jeg er begyndt at snakke med mig selv, bare for at få brugt/hørt min stemme i løbet af dagen 🙂 1 uge uden samkvem med andre mennesker… ensomt at bo alene i en storby!

 • Ikke for at male fanden på væggen.. Eller, lidt. Men har du tjekket, at du godt kán gå op til reeksamen så? Da jeg gik på KUA, kunne man kun tilmelde sig reeksamen, hvis man havde deltaget i den ordinære eksamen. -.-
  Ellers skulle man sende en ansøgning til studienævnet og alt sådan noget hejs..

 • Jeps, for jeg er tilmeldt den ordinære eksamen tilbage i februar. Det var bare et 5 ugers fag og derfor skulle vi aflevere eksamensopgave i marts, hvilket jeg ikke gjorde. Den er den reeksamen der så ligger nu, jeg har glemt at tilmelde mig. Så har et skud tilbage i bøssen (heldigvis) 🙂

Der er lukket for kommentarer.