Balmain x H&M x Miriam?

Jeg har været nærmest hysterisk skuffet over de seneste par designersamarbejder med H&M. Jeg tror, vi skal helt tilbage til Lanvin, før jeg kan vække lidt begejstring. Jeg var ellers optimistisk ved Alexander Wang, fordi jeg normalt så godt kan lide ham, men resultatet var sådan noget underligt miltæragtigt sportshejs, og man finder få ting i verden, jeg er mindre interesseret i end sport og militæret. (Militærets mænd undtaget.)

Nu er det så blevet Balmains tur. Og jeg er skrækslagen for at glæde mig, for jeg fucking elsker Balmain og deres vanvittige udsmykninger og kroniske 80’er-vibes. Og når man ser på de items, de har debuteret, så ligner det faktisk Balmain. Jeg har allerede forelsket mig hovedkulds i Kendall Jenners blazer, som har et vidunderligt throwback til Gwen Stefanis fra 2013, som jeg savlede over her. Måske bliver det alligevel en kollektion á la Balmain, som vi kender og (nogle af os) elsker dem?

Skulle det være tilfældet, er det næste store spørgsmål naturligvis prisen. For Balmain-udsmykninger koster kassen, og de kan vel for pokker ikke drive prisen på de der designsamarbejder længere op, end de allerede har gjort? Idéen var vel, at vi almindelige dødelige (på SU!) skulle have råd til at lege med. De sidste par år har man nærmest lige så godt kunne vente til the real deal kom på udsalg og så købe det i stedet.

Hvad tænker I om samarbejdet? Yay or nay i jeres stilbog?

Kommentarer (13)

  • Jeg plejer at være lidt ligeglad med de der samarbejder, for det er sjældent pænt ift. prisen.
    Men. Jeg er altså også blevet lidt vild med den der blazer. Jeg gruer lidt for prisen, for jeg bliver nok nødt til at slå til hvis det er muligt. Jeg glæder mig til at se det hele.

  • Har altid godt kunne lide 80'er blazers. Til gengæld har jeg altid hadet bukser med 80'er vibes (eller måske har jeg bare ikke mødt et par, jeg kan lide endnu). Uanset hvad så svinger jeg nok forbi H&M om ikke andet så for lige at smugekigge 😀

  • Fuck! Hvorfor gør du det mod mig Miriam?! Nu vil jeg ikke drømme om andet end den blazer! Dammit! Og min SU betaler knap nok mine faste, kedelige, udgifter som husleje osv. *Indsæt grædende smiley*

  • Fuck! Hvorfor gør du det mod mig Miriam?! Nu vil jeg ikke drømme om andet end den blazer! Dammit! Og min SU betaler knap nok mine faste, kedelige, udgifter som husleje osv. *Indsæt grædende smiley*

  • Jeg tænkte på, for et stykke tid siden lavede du et indlæg med pjækkedags film. Kan du lave et med pjækkedags-serier? JEG ER LØBET TØR OG KRISER OVER DET!!

  • Jeg er helt med dig mht de ikke så fantastiske samarbejder siden Lanvin. Men det kan muligvis skyldes, at jeg siden Lanvin altid har skulle arbejde eller rejse så jeg først kunne komme forbi en H&M når der kun var de kedelige rester tilbage

  • Jeg vil umiddelbart skyde den til omkring 2000… Gætter på, det ligesom bliver deres showpiece. Men jeg er stadig MEGET spændt på resten!

Der er lukket for kommentarer.