Jeg er jo Bridget Jones #181

1. Lever sådan her for tiden.

2. Hvorfor er der altid solskin fra en skyfri himmel og behagelige temperaturer i eksamensperioden? Og hvorfor forsvinder det altid igen, når eksamensperioden er slut?

3. Jeg er kronisk sulten i disse dage. Er det muligt rent faktisk at bruge sin hjerne så meget, at man bliver sulten af det? Er hjernen en muskel? Og taber jeg mig så rent faktisk af at skrive opgave?

4. Har fået et brev fra SKAT om, at mit firma nu er helt officielt. Og at jeg skal ændre min forskudsopgørelse med, hvor meget jeg kommer til at tjene det næste år. Hvorfor bliver SKAT ved med at tro, at jeg kan se ind i fremtiden?

5. Kender I det, når man rent faktisk har overskud i slutningen af en måned, og derfor bruger man løs af alle sine mange penge den næste måned, fordi man føler sig rig? Jarh, på den måde holder man meget hurtigt op med at være rig.

6. Har en pakke på vej fra USA. Stalker den for hårdt på USPS’ trackingside. Pleaseblivikkefangetitolden, pleaseblivikkefangetitolden.

7. I ved godt, hvordan man altid har den der ene fyr, som man har lidt et godt øje til, og han har lidt et godt øje til en, og uanset hvad der sker, så har man altid ham, ikke? Well, i går fandt jeg ikke bare ud af, at den fyr har fået en kæreste, men også at hun følger mig på instagram.

8. Jeg har ikke haft bh på i næsten en uge. På den måde kan man ligesom overveje, om det måske i virkeligheden kan betale sig at have eksamenstres, når man sådan slipper for at smide sine bryster i fængsel.

9. Det går pludselig op for mig, at jeg kun kan snakke om eksamen. Og det er jo helt ærligt røvuinteressant med mindre man er i samme både. Undskyld. Jeg lover at prøve at blive mere interessant efter d. 26.

10. Eksamen.

Kommentarer (18)

 • Årh, sidder næsten helt i samme situation. Problemet er bare, at min mave ikke siger den er sulten – den vil bare gerne have chokolade…

 • Ja sådan en fyr, havde jeg også. Det sgu lidt svært at vænne sig til, især midt i eksamen.. Så hey, jeg føler dig fuldt ud! 🙂

  – Lise Emilia

 • Jeg har bevidst isoleret mig selv fra omverdenen, fordi jeg ikke kan snakke om andet end eksamen. Gæsterne til min farmors runde fødselsdag syntes helt sikkert, at jeg var den tørreste kiks!

 • Et lille bitte tip. Skynd dig lige at tjekke at SKAT ikke automatisk har sat et eller andet urealistisk beløb på din forskudsopgørelse. Jeg nåede at rette min fra 1 million (what?!), så jeg undgik de opkrævninger på skat de automatisk sender ud. Du kan altid ændre det, når du har fået mere styr på det. Og bare rolig, det er altså ikke så mega svært at finde ud af!

 • Føler med dig, selvom det er heldigvis er længe siden, jeg selv var til eksamen sidst.
  Krydser fingre for at de amerikanske og danske toldere sover! 😉

 • Held og lykke med eksamen! Føler med dig.
  Jeg sidder også begravet i bøger… Shit jeg ser frem til d. 12 juni, hvor jeg går på sommerferie!

 • Uh kunne du ikke lokkes til måske at skrive et indlæg om det der med at oprette firma? Jeg sidder lidt i samme situation, og er egentlig lidt nysgerrig! 🙂 Gad godt læse dine tanker om valg af firma, og din oplevelse med virk.dk (og ikke mindst hvilken virksomhedsform du har valgt) 🙂

  Og pøjpøj med eksamen!

 • Njaeh, det er ikke rigtigt så relevant i forhold til bloggen, synes jeg. Jeg var meget i tvivl om, hvilket virksomhedsform, jeg skulle vælge. Især fordi jeg jo gerne vil bruge firmaet både i og uden for blogsammenhænge. Det var der ikke rigtigt mulighed for. Åndssvagt system.

Der er lukket for kommentarer.