Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #181

1. Lever sådan her for tiden.

2. Hvorfor er der altid solskin fra en skyfri himmel og behagelige temperaturer i eksamensperioden? Og hvorfor forsvinder det altid igen, når eksamensperioden er slut?

3. Jeg er kronisk sulten i disse dage. Er det muligt rent faktisk at bruge sin hjerne så meget, at man bliver sulten af det? Er hjernen en muskel? Og taber jeg mig så rent faktisk af at skrive opgave?

4. Har fået et brev fra SKAT om, at mit firma nu er helt officielt. Og at jeg skal ændre min forskudsopgørelse med, hvor meget jeg kommer til at tjene det næste år. Hvorfor bliver SKAT ved med at tro, at jeg kan se ind i fremtiden?

5. Kender I det, når man rent faktisk har overskud i slutningen af en måned, og derfor bruger man løs af alle sine mange penge den næste måned, fordi man føler sig rig? Jarh, på den måde holder man meget hurtigt op med at være rig.

6. Har en pakke på vej fra USA. Stalker den for hårdt på USPS’ trackingside. Pleaseblivikkefangetitolden, pleaseblivikkefangetitolden.

7. I ved godt, hvordan man altid har den der ene fyr, som man har lidt et godt øje til, og han har lidt et godt øje til en, og uanset hvad der sker, så har man altid ham, ikke? Well, i går fandt jeg ikke bare ud af, at den fyr har fået en kæreste, men også at hun følger mig på instagram.

8. Jeg har ikke haft bh på i næsten en uge. På den måde kan man ligesom overveje, om det måske i virkeligheden kan betale sig at have eksamenstres, når man sådan slipper for at smide sine bryster i fængsel.

9. Det går pludselig op for mig, at jeg kun kan snakke om eksamen. Og det er jo helt ærligt røvuinteressant med mindre man er i samme både. Undskyld. Jeg lover at prøve at blive mere interessant efter d. 26.

10. Eksamen.

Comments (18)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.