Til lørdagsshopperne

Bare lige et hurtigt tip til weekendglade shoppere. Dorothy Perkins kører ovenstående tilbud til midnat i aften, og det fristede mig til lige at tjekke min rabat. Jeg havde en snigende fornemmelse af, at de fleste nok ville få tilbudt lidet imponerende 10% – eller måske 15% hvis de var heldige, men jeg ramte faktisk imponerende 30%, og så er vi i nærheden af noget, der kan bruges!

Dorothy Perkins er ikke vanvittigt kendt her i landet, men jeg har blandt andet et par kjoler derfra, som jeg er rigtig glad for, så har man brug for at få verificeret, at de nu også er et ordentligt firma, så får de i hvert fald tommel op af mig.

Nårh ja, og køber man for mere end £50, kan man også få fri international fragt med koden DPDEL50.

Men alt det her er altså kun i aften, så hvis I lige skal have lidt lækkert med, er det nu, det gælder!

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.