But first…

I al min nostalgi glemte jeg lidt, at der jo rent faktisk stadig er et års tid, til jeg er færdig. Først eksamen, så sommerferie, så speciale, så panik. First things first: 25 sider om den løgnagtige, men overraskende feministiske femme fatale i 1860’ernes detektivroman. Til aflevering om to uger. Pissegodt, har masser af tid. Eller, har i hvert fald masser af tid lidt endnu.

Et af to scenarier vil sandsynligvis indtræffe i løbet af den næste uge: 1) Jeg ignorerer totalt, at jeg har en deadline og bruger i stedet al min tid på bloggen og onlineshopping. 2) Jeg sidder desperat med hovedet i bøgerne og prøver at finde nogle mennesker, der er klogere end mig, hvis ord jeg kan bygge mine ord på. Hvilket tager al min tid og medfører blognegligering. Et af to. Så er I advaret.

Er der andre i samme båd? Og vil I med på druk?

Kommentarer (27)

 • Skal aflevere 13 sider om en uge, har omkring 5 linjer. Er stadig ikke kommet ud af min glædesrus over, at være blevet optaget på min ønskekandidat. Har lige spist 2 ruller Oreos i panik. Vil også op druk. Du er ikke alene!

 • Jeg har lige indset, at jeg har sidste forelæsning på onsdag inden specialet. Den slutter af med fremlæggelse fra fire grupper plus forelæsning fra 8.15-16.15. Så helligdagen i morgen skal gå med at lave fremlæggelse. Ah, har også to ekskursioner, før jeg sådan rigtigt er færdig med 8. semester, men føler ikke rigtigt de tæller med (man er vel ægte biolog og glæder sig til at vandre rundt i gummistøvler og kigge på planter, fugle og insekter.). :b

 • JA!! Og… JA!!! Jeg har snart deadline på en 25 siders opgave, har skrevet 1.. Lort.. Jeg overvejer kraftigt at udsætte skidtet for jeg overskuer det bare ikke.. Til gengæld overvejer jeg heller ikke at deale med det senere.. Så jeg tænker at drukne sorgerne i sprut ikke er den værste løsning, såeh.. Tid og sted? 😀

 • Okay… Den første kommentar blev ikke udgivet. Just my luck.

  Jeg sidder med en fonetik term paper som jeg ikke fatter en bjælde af, til aflevering d. 22, og en (Charles Locke) Shakespeare opgave om register til d.19.

  Og videnskabsteorieksamen d. 1. Shoot me now….

 • Veterinær farmakologi og toksikologi, godt nok er eksamen først midt i juni, men fuuuck hvor er der mange lægemidler, og eksamen er jo uden hjælpemidler (dyrlæge er så meget sværere end læge (sagt for sjov, så medicinere behøver ikke komme efter mig), vi har forskellige dyr og artsvariationer at tage højde for)… Og derudover også mikrobiel fødevaresikkerhed (lær alt om listeria i rullepølser, campylobacter i kyllinger osv.), man mister lysten til at spise stort set alt mad når man i lab. tester for kolibakterier og andet “guf”. Men hvad pokker, jeg bliver vel dyrlæge engang 😀

  Sender sympaiske tanker til dig Miriam!

 • Kæmper pt. med det skide speciale. Hele Kristi HF bliver spist op af speciale. Adr. Og har mest af alt lyst til at gå ud og drikke mig fuld 😉

 • Jeg skal til den vigtigste eksamen på hele min bachelor i næste uge (pensum er 3300 sider) – jeg har ikke åbnet en bog i hele semesteret!

 • Jeg afleverede eksamensopgave i Videnskabsteori og metode i tirsdag. Var vågen i 31 timer fra mandag til tirsdag. Min krop har så valgt at ligge sig syg med influenza-lignende symptomer, og vi skal stadig skrive projekt på 28 sider til 28. maj, og jeg skal til Bryllup næste weekend.

 • Jeg ved godt, man skal elske Shakespeare, når man læser lit, men jeg hader den man. Fonetik er jeg til gengæld stadig ganske glad for!

 • Haha, jeg kører også altid på ren koffein det sidste døgn og crasher totalt, når skidtet endelig er afleveret! 😀

Der er lukket for kommentarer.