Shhh… #69

Hej weekend! Skal du mon bruges på eksamenslæsning, eller skal du mon bruges på at indtage jordbær med fløde? Ingen ved det, men nogen har en mistanke. 😉 I første omgang står den dog på hemmelighedssnask!

Egne hemmeligheder indsendes som altid fuldstændig anonymt her.

Kommentarer (31)

 • Jeg var faktisk lige ved at blive helt ked af de mange triste hemmeligheder i denne omgang. Det var lige indtil den med hende der ser sig gennem sin kærestes øjne. Så sejt! Mere selvtillid til alle kvinder, tak (:
  – og til fitnessinstruktøren med flæskesværene: du er mit idol! <3

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Til dig, der har brug for antidepressiv: du kan få en præparat der hedder Brintellix som overhovedet ikke påvirker vægten negativt. Det er ganske vist dyrt, men det er en mulighed. Jeg tager det selv og er ganske tilfreds med effekten 🙂

 • Jeg tager også antidepressiver og har ikke oplevet vægtøgning eller andre bivirkninger efter de første to ugers indfasning. Da jeg begyndte på det præparat jeg tager, sertralin, spurgte min læge ind til efter et par måneder om jeg følte jeg havde ringere mæthedsfornemmelse, for hvis det var tilfældet, kunne jeg prøve et andet mærke. Jeg tager 50 mg sertralin om dagen og ingen bivirkninger, til gengæld har jeg ikke fuldstændig irationelle humørsvingninger hver anden dag og selvmordstanker ofte. Antidepressiver skal ikke udskrives ukritisk, men kan virkelig hjælpe nogen 🙂

 • Til dig der er bange for, at din far en dag dræber din mor: du er ikke alene. Har levet med den frygt siden jeg var 10, grundet reelle trusler og hans psykopati, og det er frygteligt at gå rundt med. Jeg håber du snakker med nogle om det!

 • Jeg tager det præparat der hedder Valdoxan, som heller ikke har vægtøgning som en bivirkning og er også ganske tilfreds. Der er muligheder!

 • Tirsdag aften er bare ugens helligste – De unge Mødre og Singleliv – whats not to love 😀 😀 😀

 • Det er ikke tabletterne der giver vægtøgning! Derimod det du stopper i munden.

 • No shit, Sherlock! Problemet er jo bare at man kan miste sin evne til at føle sig mæt. Det er rigtigt hårdt at gå rundt og føle sig sulten hele tiden og så ikke måtte spise. Det synes jeg i hvert fald er pisse hårdt!

 • Til dig der ikke vil tage antidepressiver. Bare lad være. Dine odds for aldrig at få tilbagefald øges markant, hvis du ikke gør. Faktisk er der størst chance for du klarer dig godt fremover hvis du holder dig fra det 🙂 og så slipper du for at tænke på vægtøgning og andre bivirkninger.

  Hilsen hende der trævler forskning om psykofarmaka igennem i sin fritid.

 • Elsker den med hende/ham der er begyndt at se sig selv som smuk: HALLELUJAH. Gid alle havde det sådan <3

 • Mange tanker til jer. Det lyder frygteligt. Ingen børn eller voksne burde være i en situation hvor de frygtede sådan noget.

 • Jeg kender det godt, jeg mistede af en eller anden grund (ikke medicin, tager kun kosttilskud) evnen til at mærke hvornår jeg er mæt, og det er frygteligt. Det er slet ikke sjovt at spise, mad-seancen bliver på en eller anden måde en udfordring, fordi man hele tiden er i konflikt med sin egen sunde fornuft der (forsøger) at fortælle en hvornår for meget er for meget, og så lysten til, bare for en gangs skyld, at føle sig mæt. Øv altså.

  Btw, kloge mennesker er der tydeligvis masser af 🙂

 • Jeg har én ting at sige til hende, der er begyndt at se sig selv gennem sin kærestes øjne: A-M-E-N !!
  Synes faktisk det var virkelig smukt og inspirerende, og vil da helt klar prøve det af selv. Han plejer jo kun at sige søde ting, og hvorfor skulle han sige det, hvis ikke han mener det? Tænk hvis man kunne synes man var lige så lækker, som ens kæreste synes!

 • Jeg er virkelig rørt over kommentarerne på min hemmelighed. Jeg havde slet ikke tænkt over min opdagelse kunne hjælpe andre! – Alle fortjener at kunne se på sig selv på den måde, med eller uden en kæreste til at hjælpe sig!
  /Hende med sin kærestes øjne.

 • Jeg tror, der er flere antidepressive, der har den effekt, men man skal jo også have noget, der passer til ens kemi, og det kan godt være lidt en jungle!

 • Som både Anonym nummer to og tre siger, så kan de have en effekt på mæthedfornemmelsen, ligesom der er flere præparater, der kan sløve stofskiftet. Det er lidt for nemt bare at sige til folk, at de skal holde op med at spise.

 • Det er godt nok et farligt råd at give, når man ikke er inde i en persons situation. Jeg havde været død i dag, hvis jeg ikke var kommet på antidepressiv medicin.

Der er lukket for kommentarer.