Svar på spørgerunde, del 3

Hvem er din/dine bedste ven/venner, og hvordan er jeres venskab og “historie”?

Jeg er vist sådan en kedelig en, der mest lærer folk at kende igennem sådan noget skolehejs. De allertætteste er i hvert fald primært fra folkeskole, efterskole og uni. Jeg er ikke hende, der er social tredive gange om ugen, plus jeg har nogle stykker, der sidder fast i Jylland, så det mest kendetegnende ved mine venskaber er det der med, at det er fuldstændig ligemeget, om der er gået en time eller et år, siden man så hinanden sidst – venskabet er stadig præcis det samme.

Hvem er din all time yndlingsmusiker? All time yndlingsfilm? Og sang?


Bummelum. Altså, det kommer unægteligt an på, hvad jeg i er i humør til. Men kunstneren må nok være Jeff Buckley. Og filmen måske Love, Actually? Jeg ser yndlingsfilm som noget, man kan se igen og igen. Også selvom de ikke har stor kritisk værdi. Jeg synes fx, at Jagten var fuldstændig fænomenal, men jeg skal aldrig, aldrig se den igen! Sangen må i øjeblikket (som så ofte før) være 50/50 mellem Simon & Garfunkels The Sound of Silence og Kate Havneviks Grace. Jeg har sært nok en virkelig melankolsk musiksmag.

Hvad er det smukkeste sted du kender til eller har været?

Det ville selvfølgelig være nærliggende at nævne noget med en solopgang på Hawaii, men hvis vi skal køre den dansk, må det være Mariager skov lige når bøgen springer ud.

Er der noglepersonlighedstræk som du altid har haft, også da du var helt lille?

Jeg har nok altid været lidt perfektionistisk anlagt og hadet, når folk ikke kunne lide mig. Hvilket er superskod, når man samtidig er lidt en love her or hate her kinda person. Og så taler jeg altid alt for højt uden at registrere det.

Hvad er det mest irriterende personlighedstræk et menneske kan have?

Mangel på tolerance. Dermed ikke sagt at jeg er perfekt – jeg er bange for, at vi alle er ramt i en vis grad – men racister og anti-semitter og deslige forstår jeg ikke. Jeg har det virkelig svært med, at menneskeheden er kommet så langt, og så kæmper vi stadig med noget så simpelt.

Har du en holdning, som de fleste i din omgangskreds er uenige i?


Jeg har sikkert mange, men den primære er selvfølgelig nok min manglende trang til at få børn.
Hvad vil du helst? – have fortænder af majs, eller for evigt lugte en lille smule af prut? (Stillet af Kir, den kost.)
Jeg synes ikke helt, jeg får nok info her til at kunne svare på spørgsmålet. Hvordan spiser man med fortænder af majs? Er de ekseptionelt stærke, eller vokser der nogle nye ud, hver gang man ødelægger dem? Det ville jo ellers være handy altid at have en snack i overmunden… Hvor meget er at lugte en lille smule af prut? Kan man overdøve lugten med parfume? Eller kommer parfumen så også til at lugte af prut? 

Kunne du forestille dig at anskaffe dig en ny kat, når Frank engang (om maaange år!) ikke er her mere?

Ja. Jeg kan ikke finde ud af at leve uden et kæledyr, så det er enten en kat eller en hund. Men honestly, det der med at skulle tidligt op og lufte, det lyder ikke ligefrem fristende. Kan man få en B-menneske-hund?

Hvad skal du være når du bliver stor? Har du en plan med din uddannelse?


Jeg har vist svaret på den her nogle gange før, men svaret er ikke blevet mindre svævende siden da. Jeg ved det ikke rigtigt. Lige nu er planen at gå selvstændig/freelance med noget sproghalløj.

Hvilken slags kaffe bestiller du på en café?


Jeg kan ikke lide kaffe, så det gør jeg slet ikke. Jeg kan til nød klare en iceblend, hvis der er nok chokolade i til at overdøve smagen.

Yndlingsårstid?


Forår!

Top 5 guilty pleasures?


Grey’s Anatomy, Kinder chokolade, at stalke ekser/nuværende flirts, karaoke og at sove. Fuck, hvor er jeg kedelig.

Top 5 ting du skal prøve/gøre/se før du dør?


Jeg vil meget gerne svømme med delfiner, hvilket er tricky, når man nu er modstander af de fleste af den slags etablissementer, der tilbyder sådan noget. Jeg vil gerne giftes en dag. Resten er vist ret USA-relateret: Shopping spree i New York, Disney World i Californien, og en episk roadtrip i en convertible!

Hvilke mega overfladiske ting ville du redde ud af din lejlighed hvis den brændte (ikke Frank, fotoalbum, computer agtig altså)


Det ville nok være mest garderobeting. Yndlingstøj og -sko, som har nogle år på bagen og ikke kan opstøves i dag. Mest sko. Jeg har allerede lagt en slagplan om at kyle dem ud over altanen i stedet for at slæbe dem med ned, så jeg kan redde flest muligt. 😀

Hvad er dit yndlings gå i byen sted?

Jeg tror fuldt og fast på, at det handler om selskabet og ikke stedet, men det kommer også i høj grad an på, hvad man er til. Hvis jeg har lyst til at høre 90’er-musik og drikke tequila, så er jeg ikke for fin til LA Bar. Hvis jeg vil kigge på pæne mænd og føle mig lidt mere voksen, så er Hornsleth et godt bud. Men jeg bliver næppe nogensinde en Sunday kinda gal.

Har du altid drømt om noget talent/sej hobby, som du virkelig bare er dårlig til?


Jeg har altid gerne villet være helt vildt kreativ. På tegne, male, kunst-måden, forstås. Det er bare aldrig rigtig sket for mig. Jeg har absolut ingen finmotorik. Jeg lærte engang at tegne Garfield efter en guide bag på en bog, og det bruger jeg nogle gange til at narre folk til at tro, at jeg har lidt evner. Fake it till you make it. 

Hvilken personlighedstype er du?


Snakker vi det der bogstavshalløj? Jeg tog engang sådan en test, og den kunne slet ikke finde ud af, hvad jeg var. Den fuckede op, fordi jeg er ekstrovert, men også særligt sensitiv, hvilket har mange fællestræk med folk, der er introverte. Så jeg er nok i virkeligheden sådan lidt all over the place. Splat, midt i lortet.

Kommentarer (18)

  • Jeg er en ud af to jeg kender, der ikke har trang til børn, så jeg tror virkeligt også der langt imellem os. Ang. B-menneske hund, så fik jeg hund efter min kat døde sidste år, og det var kun lige helt i starten at man skulle lufte tidligt om morgenen. Nu sover hun til minimum 8.30-9, og sover bare dovent videre de morgener jeg skal på arbejde. Så de findes 😀

  • Løsningen på hundeproblematikken: Jeg har en engelsk bulldog, Hugo. Han sover 20-22 timer i døgnet, og han vil kun meget sjældent ud og tisse om morgenen. Optimalt set sover han til engang over middag, og først da begynder han at overveje, om han skal luftes (men selv da er det ikke sikkert, at han gider..) Ift. gåture er han heller ikke kæmpefan, men engang imellem vil han gerne med i skoven/parken/stranden. Til gengæld elsker han at nusse og sove i ske. Problem solved; doven engelsk bulldog. Og i medgift ser de jo herre cute ud!

  • Jeg har det på præcis samme måde med Jagten, føj for en fantastisk lortefilm. Aldrig skal jeg se den igen. Jeg tudede så voldsomt at jeg ikke kunne snakke bagefter og kunne ikke snakke om filmen i ca 6 måneder efter uden at tude igen. Føj for den lede altså!

  • Hahahahahaha.. Næste gang du laver spørgerunde, skal jeg sørge for at være mere detaljeret. Hvis jeg havde sagt tænder af popcorn, havde det måske været lettere for dig:)

  • Man kan i øvrigt godt svømme med delfiner på helt etisk vis. Jeg har nemlig samme holdning som dig, så jeg svømmede med vilde delfiner i New Zealand. Vi blev bare dumpet i vandet, der hvor delfinerne er og så var det bare værsgod. Så ikke noget show med deprimerede dyr eller noget. Til gengæld må man ikke røre ved dem og kramme dem. Det er ikke godt for deres hud. Men min samvittighed havde det godt med at opleve dem på deres turf.

  • Jeg vil også lige bidrage med B-hunden 😉 min er en relativt lille hund (Cavalier King Charles spaniel) – og jo, da hun var hvalp og ikke var renlig skulle hun selvfølgelig ud tidligt. Men jeg kan ikke det der kl 6 noget (eller før 9 generelt ), så hun er bare opdraget til at vente på jeg står op. Så hun sover bare sammen med mig til jeg rejser mig og kan fint holde sig middag hvis det er det 🙂 Så no worries – man skal bare lige over hvalpstadiet.

  • Agreed. Jeg har også “svømmet” med vilde delfiner i NZ. Man sejler ud med en båd tidligt om morgenen, og så håber man på at man “finder” nogle – ingen garantier i det åbne hav. Så bliver man smidt i vandet, og delfinerne kommer nysgerrigt til. (Ikke noget med at de bliver fodret eller andet – bare rent og skær naturlig deflin'sk nysgerrighed) – wow, det var fantastisk

  • Nu mener du måske ikke spækhuggere, men den mere 'kendte' typiske delfin, men da spækhuggere også er delfiner, nævner jeg det lige; Jeg havde sådan et ønske om at se spækhuggere, og vi rejste så til Canada sidste efterår, og havde booket 3 hvalture. Vi så både spækhuggere, andre delfiner (formentligt dem du mener, Miriam :)), pukkelhvaler, sæler og søkøer. Vi så dem, som i 60-meter-væk-så-dem. Det var alt værd! Jeg sad nærmest med tårer i øjnene.. Hvor fortjener alle dyr dog, at leve i det fri. #anticap

  • Yes, det er skønt at man også kan gøre det med god samvittighed, men nok desværre lidt mere sjældent end de mindre dyrevenlige steder.

Der er lukket for kommentarer.