Miriam, Inc.

Vi kører stadig videre på Projekt Miriam-bliver-prof-blogger. Jeg ved ikke, om I synes, det er interessant at høre om den slags, men jeg føler selv, en del af grunden til, at man ofte lidt kan miste sin connection til en blogger, der begynder at tjene penge, er, at der pludselig er helt aspekt af bloggingen, man ikke hører om. Det er lige, som om der opstår en slags afstand, hvor man nu ikke mere bare er læser, men også kunde. Jeg plejer altid at være meget åben omkring, hvad der sker backstage i mit (meget uinteressante) bloggerliv, og det vil jeg egentlig rigtig gerne blive ved med.

Så derfor: Jeg skal til at være et firma. Eddermame. Man skal have noget så fancy som et CVR-nummer for at kunne hive penge ind, og det får man ved at oprette et firma. Indsæt selv panikanfald. Jeg er slet ikke voksen nok til det her. Det er ikke svært at oprette et firma, fandt jeg hurtigt ud af. Det er imidlertid virkelig svært at finde på et firmanavn.

Jeg overvejede lidt bare at kalde det Miriams Blok. Men hvis planen alligevel er, at jeg skal være noget selvstændigt freelance-værk, når jeg er færdig på uni næste år, så må jeg nok hellere vælge noget, der også kan gå der. Så var jeg ude i noget med Frank For President, men blev enig med mig selv om, at det måske alligevel var lidt for useriøst. Miriam Frank klingede godt i mine ører, men jeg tror, folk ville blive forvirrede over, at jeg ikke reelt hedder Frank til efternavn. Plus, hvad nu hvis Frank dør? Akavet.

Jeg er helt på bar bund, men jeg er jo for pokker heller ikke et kreativt menneske. Men hallo, det er I jo! Igennem tiden har I foræret mig både nyt blognavn og ny header og visitkort alt muligt. Monstro der var nogen derude, der havde en genial idé til et firmanavn? I så fald må I meget gerne kaste det af jer i kommentarfeltet, så jeg kan komme videre med det her prof-projekt. Jeg er allerede virkelig meget bagud…

Kommentarer (22)

 • Jeg har ikke nogle vilde idéer, men jeg siger bare… hvis Frank dør, så anskaffer du da bare en ny kat, der hedder Frank. Eller en kæreste sågar.

 • WOW FRANKLY MIRIAM ER SÅ GODT ET BUD! Ville prøve at finde på noget kreativt, men efter at have set den kommentar – ja så er alle andre bud da fuldstændig ligegyldige!
  Super fedt for dig, Miriam! Jeg kan godt forstå, at du panikker en anelse, men hey, det skal du nok klare! Held og lykke med det hele i hvert fald!

 • Frankly Miriam er altså et virkelig godt bud! Det lyder i hvert fald godt, og kan sagtens bruges selvom det måske ikke lige er i blogsammenhæng 🙂

 • Jeg vil råde dig til at tage et helt, helt simpelt forretnings navn så du kan bruge det i en hver sammenhæng, også uden for bloggen. Desuden vil det heller ikke være forvirrende, hvis bloggen skulle ændre navn eller på andet vis ændre sig.

  Hvad med bare noget smukt og simpelt, som også var oppe at vende under bloggens omdøbning? “Miriams”.

 • Jeg tænker også noget med Miriam.
  Miriam Inc er lidt sjovt. Og prof.
  Eller hvad?

  Er enig med dem, der siger, at man skal være opmærksom på senere kontekster man kan risikere at skulle anvende navnet i…

 • Pas på med at bruge dit eget navn som firmanavn. Det kommer pludselig meget tæt på og bliver meget personligt, hvis du af den ene eller anden grund vil/skal afvikle firmaet igen.

 • Den var også oppe at vende som blognavn, men problemet er, at ordet i den ordstilling der ikke betyder “ærlig”, men snarere “faktisk.” Og så dør joken lidt, med mindre man vil ignorere grammatikken, og det vil jeg jo helst ikke, hvis jeg skal bruge firmaet til sproglige opgaver i fremtiden.

 • Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår, hvad du mener? Bloggen bærer jo i forvejen mit navn, og det bliver vist ikke mere personligt end det. Jeg kan ikke umiddelbart forestille mig, at jeg ville have problemer med at skulle afvikle firmaet igen. For mig er det bare et navn.

 • Jeg synes, dit eget bud er ret fedt! Miriam, Inc. 😀 Men det er også fordi jeg kommer til at tænke på “ink”, som jo lægger sig meget godt op af, at du skriver – ved ikke, om Miriam, Ink. så ville passe bedre, eller det overhovedet kan fungere. :b

 • Eller Frankly Inc.

  Eller Frankly Ink.

  Alle tre navne kan bruges, hvis det fx skulle gå hen og blive et buksemærke, eller kontorartikelfirma, eller PR-Bureau eller et Forlag. Det kan holde til lidt af det hele 😀

  Eller hva'? 😉

  God fornøjelse.

 • Miriam Inkat, Inckat eller Inkkat?
  Blanding af ink (litteratur, grammatik), inc. (firma) og kat (lidt af det personlige touch fra bloggen)? Synes på en eller anden måde, det ligger godt i munden!

 • Frank ryger ud af ligningen her, men hvad med iammiriam.inc/org/com? Der er noget dejlig symmetrisk over det, du er fri for at forholde dig til både nuværende og kommende katte og folk med bare et minimum af stavekundskaber vil kunne finde dig på google.

Der er lukket for kommentarer.