De små glæder

Jeg har været eddikesur hele dagen. Jeg blev vækket klokken lort af barneskrål og støvsugning(!) og lå så de næste par timer og stirrede ud i luften, mens jeg forbandede menneskets uforståelige trang til at reproducere. Da jeg endelig faldt i søvn igen, havde jeg verdens skumleste mareridt og vågnede efterfølgende badet i sved og med bragende hovedpine.

Da jeg tre minutter og to Panodil senere tændte computere, opdagede jeg, at det er Dronningens fødselsdag, og jeg for fjerde år i træk missede chancen for at smutte ind på Amalienborg og råbe hurra. Jeg bliver ved med at glemme, at jeg nu bor i København og derfor har den mulighed. Jeg kan så godt lide kongehuset og alle de sære regler og traditioner, der medfølger. Jeg ved godt, det er mest moderne at være anti-monarki, men jeg har heller aldrig været særlig meget med på beatet.

Efter dagens startfisko besluttede jeg mig for at tage i Fitness World. Ikke fordi jeg havde lyst (ha!), men fordi der er en del af mig, der stadig virkelig gerne vil tro på, at “man bliver i meget bedre humør af at træne” en dag bliver sandt. Det blev ikke i dag. I dag blev jeg som altid bare lidt hidsig over, hvor utiltrækkende jeg er post 30 km på en træningscykel, hvor nederen det er, at min vasketøjskurv nu er lidt mere fuld, og at jeg efter træningen var tvunget ud i mit ynkelige bad.

…Men lige der kom jeg i tanke om, at det sidste ikke længere er sandt. De sidste par måneder har min bruser ellers været i udu, hvilket har betydet, at hvert eneste brusebad har foregået uden brusehoved og med en svært lækkende bruserslange, der kunne spytte i omegnen af 17 sølle dråber ud ad gangen. Sørgeligt. Og besværligt. Derfor bed jeg i det sure æble og ønskede mig til min fødselsdag et nyt brusersæt i stedet for de ting, mit hjerte gerne ville have: Sko. Neglelak. The usual. Det var hundedyrt, fordi min bruser er lidt speciel, og man derfor skal have fat i noget speciallængde, men jeg fik det (på forskud), og det var det hele værd.

Og således skete det, at jeg der under mit nye, fabelagtige brusehoved alligevel blev i godt humør. Og lidt benovet over, at der med mine evner til på denne tid af måneden at holde mig muggen flere dage i streg (Hej PMS!) alligevel ikke skulle mere til… Who’d have thunk?

Kommentarer (11)

 • Syng jubiduæææ!
  Jeg bliver også i seriøst godt humør, hver gang jeg hopper ind i vores lækre brusekabine – der er sådan en kæmpe bruser, som skal simulere et lille vandfald… Eller regn… Eller hva fa'en… Kender du dem? Den fulgte med huset, og har ELSKET det fra dag et 😀

 • Hvis det er den du har lagt op på billedet, så ser den FUCKING nice ud! Sådan en der rigtigt spreder strålerne ('spreder strålerne' muahaha). Jeg ønsker mig en holder til min bruser. Det er dødens kødpølse at holde bruseren selv, synes jeg. Men ingen har forbarmet sig endnu 🙁

 • Jeg blev så ånssvagt lykkelig da jeg opdagede, at den lejlighed min kæreste og jeg skulle flytte ind i havde regnvejrsbruser (en af de der virkeligt store brusehoveder, der ikke kan bevæges). Det har jeg bare ønsket mig forever, men mine forældre har altid sagt nej.. Man skal ikke undervurdere et godt, varmt bad – det hjælper på alt!

 • Jeg forstår godt den med Margrethe! Jeg er jo også vokset op med billeder af en fyldt plads og masser af flag og mennesker, så for et par år siden besluttede jeg mig for at tage derind. Der opdagede jeg så at ja, INGEN vil indrømme at de kan lide vores Dronning. Men jeg nævnte det for min veninde og hendes kæreste var klar! Tidl. livgarde 🙂 Det var en superfed oplevelse, så hvis jeg var dig ville jeg sætte et kæmpe kryds i kalenderen til næste år 🙂

  Bagefter lavede vi en picnic ud af det, drak en pokkers masse øl og endte til fredagsbar på ITU – det sidste jeg reelt husker er at bestille 24 tequila shots… Det kan også anbefales!

 • Åååh, det lyder også rart. Jeg er også vant til sådan en lille gnalling af et brusehoved, og det her er noget større, hvilket altså også opløfter oplevelsen en del!

 • Det er det nemlig, og det ER fucking nice! Jeg er også glad for at kunne bruge min holder igen. Det er bare ikke det samme at holde den selv… 🙁

 • Det er, fordi vores generation skal elske ligestilling i en sådan grad, at der ikke må findes kongelige. Jeg forstår det godt i princippet, jeg er bare ligeglad. 😉

Der er lukket for kommentarer.