Hurra! Gratis gaver!

For lidt tid siden fik jeg en mail fra Cindi. Cindi er min Berlin-guru, eftersom hun bor der (og blogger også om sit liv her, hvis I mangler en ny blog at læse). Cindi ville gerne bede om min adresse, fordi hun havde luret min glæde for gratis ting (man ved ikke hvorfor, det er jo ikke, fordi jeg nævner det særlig ofte,) og havde puslet lidt med en gave til mig. Arhmen, hvad mener I? Der er håb for menneskeheden endnu!

I dag hentede jeg så åndssvagt spændt min pakke på posthuset. Den indeholdt en pose godbidder til Frank, der straks lurede, hvad det var og lystigt kradsede hul i mine strømpebukser i et forsøg på hurtigere at få fat i indholdet. Men den indeholdt også min helt egne visitkort. Og de er perfekte! Kortene er selvfølgelig inspireret af det her indlæg med hjælp fra “Om mig”-siden. Designet er så vidt vides Cindis egen genialitet (med lidt hjælp fra yndlings-Vistaprint). Og jeg eeeelsker dem! Sko og poter og bedårende Franketunge i vidunderligt samspil. Hvad mere kan man bede om? Plus, I ved, nu føler jeg mig totalt som en prof blogger, fordi jeg rent faktisk har visitkort. Vi ved jo godt allesammen, at jeg aldrig selv havde fået taget mig sammen til at få sådan nogle lavet.

Der skal lyde en offentlig tak og et stort hip hurra for Cindi og hendes gavmildhed. Jeg er rørt og beæret og overordentligt begejstret. Af hjertet tak!

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.