Christian Louboufuck

Det allermest sucky ved at bo i Købehavn? Priserne. Alle priserne. Da jeg boede i Århus (rigtige århusianere staver det med Å, nå!), følte jeg mig altid fattig, men sammenlignet med nu, var jeg det egentlig aldrig. Det var sjældent, kontoen gik i minus i slutningen af måneden, og jeg var aldrig nødt til at springe en bytur over. Og bedst af alt kunne det med jævne mellemrum lykkedes mig at spare op til noget designersnask. Lidt Prada her, lidt Balenciaga der.
Efter jeg er flyttet til København, har jeg været nødt til at lægge en gevaldig dæmper på luksuskøbene. Som regel sker de kun i kraft af noget fødselsdag, eller fordi mor har været på banen. Det er en sørgelig situation. Det er især en sørgelig situation, når man tilbringer en hel nat med at drømme, at man har en imponerende samling Christian Louboutins i et ikke-eksisterende skab i et ikke-eksisterende palæ. Sjældent har jeg da været mere trist over at vågne. (Måske med undtagelse af kendis-kæreste-drømmene. Er stadig ikke kommet mig over, at Adam Levine er sammen med en supermodel, når han kunne have fået mig!) Den utroligt nedslående drøm fik mig lokket ind på Net-a-Porter, som jeg ellers har set det nødsaget at holde mig fra, fordi kombinationen af de mange fristelser og den tomme konto gør ondt på min sjæl. Men nu gjorde jeg det. Og jeg så den nyeste Louboutin-kollektion. Og det var dumt. 
Såeh, det, jeg i virkeligheden prøver at sige, er: Er der nogen, der kunne tænke sig at sponsorere et par? 
…Please?

Kommentarer (11)

 • Så skulle det da være til mig selv! 😉 Men hvis jeg engang kommer til at tjene usmageligt mange penge, så kan det overvejes. (suk, jeg kommer aldrig ud af det her SU-cirkus)

 • Hvad størrelse bruger du? Ikke at jeg vil sponsorere et par, men jeg ville måske sælge nogle let brugte Louboutin'er billigt – hvis du altså har så Askepotsmå fødder, at du kan passe dem

 • Åh Loubou.. Jeg prøvede et par Ron Ron i ruskind i New York sidste år og brugte resten af året på at spinke og spare for så til efteråret at kunne tage hele vejen fra mit hjem i Århus (med Å) til KBH for at hente et par hjem. Det føles godt at spare op til noget, men skulle der pludselig stå et palæ og en konto med millioner til mig siger jeg da ikke nej.. Anyone?

 • Jeg er mere trist over det med Adam Levine, men det er nok mere, fordi jeg ikke kan gå i så høje hæle..
  Hvis man kan vriste ham fri af supermodellens klamme, lange arme, er jeg frisk på at dele ham med dig! 😉
  /Lene

 • Hej Miriam
  Jeg er forholdsvis ny på din blog, og jeg elsker! Shh- og Jeg er jo Bridget Jones-indlæggene 🙂
  Jeg er også en Århus-pige og bor og læser i Århus – og gruer for specialet, der ligger og lurer i efterårssemesteret. Har du læst din bachelor her og efterfølgende flyttet til Kbh for kandidaten, siden du kan mærke en forskel på byerne økonomisk – eller hvad er det, der gør det? Gad godt vide, hvordan jeg kunne få råd til lidt mere luksus her 🙂

 • Ja, jeg tog min bachelor i Århus. Jeg har nok ikke så mange tips til, hvordan man får mere luksus i Århus, det er bare mine udgifter i København, der er gået gevaldigt op. Alt er dyrere her. I særdeleshed ting som vand og varme og så selvfølgelig husleje.

Der er lukket for kommentarer.