Kommentarer (41)

 • Altså, de mirakler en pæn trusse eller en god BH kan udføre på en krop – Det er jo næsten ren selvtillid de sælger i dyre domme hos Change og Hunkemøller q:

  // Christine // sephei.dk

 • Okay, jeg forstår GODT, nummer 1 vælger at være anonym! Hvad sker der?! Ja, undskyld, jeg ved godt, vi skal være søde i kommentarfeltet, men… Nutella! 😉

  Men helt seriøst, dig med faren… Du har din gode grund lige dér! Bryd kontakten, hvis du virkelig går og ønsker sådan der. Det er møghamrende hårdt, men det er altså bedre end at gå og håbe på at blive slået. Ja, kan selvfølgelig kun tale ud fra egen erfaring, men det har hjulpet mig at bryde, selvom ikke alle forstår det. Det er ligemeget, jeg har fået det så meget bedre 🙂

 • Åh, den med brysterne der hopper er jeg så meget med til.

  Og til dig med faderen, hvis du læser dette, så vil jeg fortælle dig, at du er i al din ret til at slå hånden af din far. Jeg er selv vokset op uden min og har haft et turbulent forhold til min mor, som har været meget kontrollerende og deraf har jeg aldrig lært at sætte grænser overfor andre mennesker – særligt hende. For mange år siden var jeg på nippet til at slå hånden af hende, fordi jeg simpelthen havde fået nok, men… hun var jo min mor og eneste forældre. Den dag i dag ville jeg ønske jeg kunne gå tilbage i tiden og have taget det rigtige valg for mig selv dengang, inden det gik helt galt og jeg endte med at miste både mig selv, mit ufødte barn og mig selv i en meget traumatisk pærevælling, hvoraf jeg nu lider af en svær belastnings- og tilpasningsreaktion (PTSD). Ikke fordi jeg fordi jeg har en særlig lyst til at udpensle hele min elendighed lige her, men for at prove a point – dine rettigheder som menneske er bl.a. at du selv vælger hvem du vil have i dit liv, ligemeget hvordan de nu end opfører sig.

  Kærligst,
  En der sjældent er anonym

 • Jeg bryder mig heller om Nutella, og troede virkelig, jeg var ene om dette. Hjemmelavet nutella, jo tak – Ferroros Nutella, nej tak! Er i øvrigt noget nysgerrig ift. personen, der sked i bukserne på arbejdet – hvad gjorde du?! Jeg tvivler lidt på, at man kan skjule uheldet fuldstændigt, endsige fortsætte arbejdsdagen… Please, enlighten me!

 • Jeg er enig med nr. 1. Nutella siger mig intet, pålægschokolade eller Summerbirds (voldsomt dyre) version af nutella derimod – uhm!

 • Jeg kan heller ikke lige Nutella. Især et problem ved juletid og alle pandekageboderne fylder pandekagerne med Nutella/en anden form for nøddecreme og ikke smeltet chokolade, som jeg jo GODT kan lide.

 • Åhhh! Så mange gode! Jeg vil bare lige sige, at jeg heller ikke synes, at Yahya Hassan er pisseirriterende. Derimod lader det til at jeg bliver større og større fan af ham med tiden. Hver gang jeg har hørt eller set noget om ham på det seneste tænker jeg bare, mother-effing yes, mayn! Han er guld værd! Jeg må så desværre tilstå, at jeg ikke har læst nogle af hans ting endnu, men det kunne da være at jeg skulle gøre det, egentlig. Yahya, ftw!!

 • Jeg læser det og sætter virkelig pris på at høre fra andre, som er i en lignende situation. Så tak. Men det er svært.

 • Egern? – Nu kan jeg kun tænke på Blinkende Lygter, men derudover mistede jeg da totalt den hemmelighed og kan ikke finde den?!

 • Tror vedkommende mener den dér Nutella-wannabe med et egern uden på, som man kan købe i tyske supermarkeder 😉

 • Jeg kan bare ikke lide smagen af chokolade på brød, så ser ikke helt formålet med nutella eller pålægschokolade for den sags skyld. Det forhindrer mig dog ikke i at spise det i andre sammenhænge – nutella som dip, anyone? 🙂

 • Nutella på kiks (yummi!) … eller endnu bedre: “Nutella and go” (De findes desværre ikke i super size)

 • Det er et tabu at bryde kontakten med familie, men hvis den ikke gavner og tværtimod gør skade, så ville jeg give samme råd.

 • Jeg er helt vild med den, der er sådan en swirl af brun og hvid… Men så købte jeg engang en med rent hvid, og den smagte forfærdeligt!

 • Jeg tænker, at det nok bare var en lille shart. Så kunne hun forhåbentligt smide trusserne ud og gå commando resten af dagen! 😀

 • Jeg fik vist ikke nævnt, at jeg er endt med at slå hånden af min mor… men det er jeg altså. Jeg synes det værste er mennesker omkring mig som prøver at få mig til at genoptage kontakten til hende, fordi de mener det er “unaturligt” at fravælge sin mor, fordi “det er jo din mor” – og hvad så? Det er MIT valg! Og det er hvad jeg mener der er bedst for mig. Ja, ind imellem får de også at vide på en knapt så pæn måde, at de skal lukke røven og lade være med at blande sig. Nej, det er langt fra nemt, but let's face it, er der noget her i livet der er nemt? Jeg håber du kan træffe det rigtige valg for dig selv, og lære at skide på hvad andre mener. <3

  Og tak, Miriam! I try my best!

 • Dig med ben & jerrys, du ved god man kan købe peanutbutter cups i fx bilka, ikk ? 🙂 Man kan jo altid selv fryse dem, det må da være billigere ? 🙂

Der er lukket for kommentarer.