Jeg er jo Bridget Jones #170

1. Nogen er nødt til at forklare mig, hvorfor det er rigtigt, at man har brug for ferie, når man kommer hjem fra ferie. Forlod Berlin i torsdags og var alligevel ved at tude ved tanken om at skulle hele vejen ud på KUA i dag.

2. Det hjalp heller ikke på sagen, at jeg ikke havde nået al min læsning, fordi jeg prioriterede plads i kufferten til shopping over at være ansvarlig studerende og derfor ikke havde medbragt en eneste bog på rejsen.

3. Var i øvrigt selvfølgelig også hende den kloge, der tog til Berlin i ballerinaer… Ligesom sidste gang. Kunne lige så godt have gået rundt i bare tæer. Av med av på.

4. …Brugte det naturligvis slet ikke som en undskyldning for at købe nye sko.

5. …Som slet heller ikke blev betalt af min mor.

6. Internettet var så råddent dernede, at jeg på et tidspunkt i et forsøg på at lokke det til at fungere fik min computer til at gå i blue screen of death og derefter bruge det meste af en time på at reparere sig selv. Da fuck?

7. Det betød også, at det var urealistisk at levere et indlæg med Oscar-kjole-snak. Og jeg som ellers elsker at svælge i wtf-looks. (I’m looking at you, Solange Knowles!)

8. Jeg købte to par nye solbriller dernede, som jeg er utroligt glad for! Til gengæld har jeg smidt mit yndlingspar gennem flere år væk, fordi min karma tilsyneladende er så rådden, at jeg ikke engang må være lykkelig på accesories-fronten.

9. Var meget glad for at komme hjem til Frank igen. Han var også meget glad for at se mig. Nok mest fordi der så var en til at gøre rent efter de tre imponerende hårboller han havde kastet op rundt omkring i lejligheden.

10. Er blevet gjort opmærksom på, at der findes mennesker, der hapser indlæg fra min blog, tweaker dem let, så de passer til dem selv, og derefter udgiver dem på Facebook under eget navn. Jeg burde nok enten føle mig vred eller smigret, men i virkeligheden synes jeg bare, det er helt vildt mærkeligt, at man har lyst til at fake at have mit liv?!

Kommentarer (22)

Der er lukket for kommentarer.