Shhh… #59

Så meget det her! Jeg er sikker på, at Channing er et dejligt menneske, men han forekommer mig virkelig at være dundrende uintelligent. Also, jeg blev engang (af Gud ved hvilken årsag) poket på Facebook af Jon, og det var temmelig meget mit års højdepunkt.

Hemmeligheder indsendes lige her. Vær gerne obs på at gøre dem så korte som muligt. Jeg er ind imellem nødt til at cutte nogle kvalitetsindsendelser, fordi de simpelthen er for lange. Det kan vi ikke have, jo.

Så er det sgu da også spild at gøre andet. More power to you!

Kommentarer (27)

  • Til den hemmelighed, der handler om Ritalin, kan jeg kun sige, at det er en uheldig ting, som vedkomne har gang i. En ting er den øgede dosis medicin, men det som kan blive et problem er, at følelsen af kontrol over kroppen og vægten nemt kan tage over. Jeg har selv taget Ritalin og jeg tabte mig nogle kilo. Jeg har altid haft en flot krop, men aldrig har jeg været mere tilfreds med min krop end efter jeg tabte de få kilo. Efter jeg stoppede med medicinen, har jeg haft en konstant frygt for at skulle tage på, trods jeg egentlig er undervægtig. Når jeg spiser, føler jeg mig skyldig, og hvis jeg har spist meget lidt i løbet af en dag, så er jeg tilfreds. Det er ikke sjovt at have det sådan.
    Derfor så vil jeg virkelig råde vedkomne til at lade være med at misbruge medicin til at kontrollere vægt. Det er måske ikke et problem nu, men det kan ende galt.

  • Til dig, der er 30 og måske i tvivl om din seksualitet: Nej, det er ikke sådan at der er en frist for, hvornår man har styr på sin seksualitet. Det er aldrig for sent at springe ud, eller genoverveje sine seksuelle præferencer. Jeg taler af erfaring – jeg var in denial omkring indtil jeg var ca. 25-26. Det er aldrig, aldrig for sent, og mit bedste råd er at prøve, hvis ikke med din veninde, så med en anden i byen fx. 🙂

  • Kender alt for godt det med hunden og at onanerer! Værre er det dog når man har en fyr med hjemme, og de står og piver nede foran sengen fordi de vil være med til at “lege”….

  • Jeg har aldrig rigtig forstået, hvordan det kan være svært at finde klitoris. Altså, g-punkt – naturligvis – men klitoris er jo LIGE DER!

  • Altså, jeg synes faktisk kun, det er opmuntrende at høre, at man stadig kan overraske sig selv, selvom man skal forestille at være voksen!

  • Haha, ELSKER den sidste! Synes den er sjov – selvom det også er lidt synd 😉 Og så er jeg sgu med på den med at fake sin egen død. Af og til ville det nu være meget rart at kunne få lov at starte på en ny..

  • Jeg ville også hellere hoppe på Jon.. Jeg har aldrig forstået hypet omkring Channing Tatum og Ryan Gosling.. Sorry..

  • Ritalin bliver brugt til behandling af ADHD samt narkolepsi. En af bivirkningerne kan bl.a. være nedsat appetit, hvilket kan føre til vægttab 🙂

Der er lukket for kommentarer.