Sære søgeord – Februar

Igen i februar har folk klikket sig ind på bloggen via nogle temmelig aparte søgninger… Nogle gange ville jeg ønske, der var en oversigt over alle Googles søgeord. Folk er så mærkelige, altså.

Kineserbørn talent – Jeg er usikker på, om det er en helt politisk korrekt søgning, men ikke desto mindre har der en tendens til at være noget om snakken. De siger faktisk, at uanset hvor god man er til noget, vil der altid være en kineser, der er bedre… Jeg er imidlertid ikke rigtigt god til noget, så det tager jeg ikke så tungt.

Min fætters tissemand – Jeg forstår ikke den her søgning. Regner du med, at Google automatisk ved, hvem din fætter er?

Ugga bugga bugga – …Seriøst?

Elefantfødder – Hvor meget er man i mental sukkermangel, når ens første association er det der Pingvin skumslik? (Also, for filan, de er en genial opfindelse!)

Badesandal let at påføre voksen dame – Findes der reelt badesandaler, der er svære at påføre? Er det ikke lidt at modvirke pointen med badesandaler?

Smæk i den bare ende, video – Gad vide, om vi nogensinde kommer til at gå en måned, uden der er nogen, der søger på smæk. Så gå da på redtube i stedet, kæreste teenagedrenge.

Joggingsæt – Gys.

Miriam blod – Jeg håber virkelig, det her er en typo. Hvis det ikke er, kan jeg afsløre, at min blodtype er B+.

Jeg er svajrygget og min røv fylder det hele – Som en boob-girl kan jeg kun ønske tillykke. Jeg kan personligt skrive under på, at store bryster efterhånden er totalt uinteressante. Næh, nu er det røven, der skal være knald på! (No pun intented.)

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.