Video video! (Ish.)

Der sker ind imellem det, at Karma forveksler mig med Hitler, fordi vi deler fødselsdag, og jeg derfor bliver ramt af den ene ulykke efter den anden. På den måde hænder det fx, at jeg ikke bare bliver dumpet et par dage før valentinsdag, men at jeg også er ved at udvikle, hvad der tegner til at blive en ret imponerende halsbetændelse.

Det fine ved at være semisyg er imidlertid, at man kan undgå det meste ubehag, hvis man sørger for at sidde meget, meget stille og drikke en masse varmt. Det er derfor ideelt at slæbe sin dyne med ind i stuen, sætte sin computer på skødet og så ellers gå amok i serier.

Problemet ligger nu i, at jeg lige har afsluttet sæson to af Orange Is the New Black og derfor er serieløs. Det er her, I kommer ind i billedet. Jeg skal bruge en nye serie (eller 12, hvis I alligvel føler jer gavmilde). Det skal være en serie, der kan binges for hårdt, så helst ikke noget, hvor man skal bruge hjernen alt for meget, eller hvor emnet er alt for tungt. (House of Cards, I’m looking at you!)

Blandt mine yndlingsserier finder man Gilmore Girls, Grey’s Anatomy, Supernatural, Veronica Mars, Game of Thrones, Parks and Recreation, The Big Bang Theory og for nylig er jeg som nævnt blevet fælt begejstret for OITNB og ligeledes How to Get Away with Murder.

Såeh, kan I ikke lige smide et bud på en glimrende serie eller to, jeg bare skal i gang med at se? Drama, thriller, fantasy, komedie – der er frit spil. Så bliver jeg (og andre seriehungrende læsere) nok nærmest lidt lykkelig.

Kommentarer (81)

 • “Arrow” er en god serie. Hvis man er til en lidt Batman/drengerøvs-agtig serie. (Superhelte-guf alert!) Og hvis du aldrig har givet dig i kast med “Bones” så synes jeg du skulle give den en chance 🙂 (Ja den er en krimi, men alting bliver forklaret, så man ikke sidder der og skal bruge unødige hjerneceller. Plus: David Boreanaz er altså lidt af en lækkerhaps 😀 )

 • White Collar! Jeg er typen, der ser tv for at koble totalt af, og der syntes jeg, at White Collar er ideel! Plus der er eye candy – Matt Bomer! Jeg ved godt, at han er bøsse, men altså… Derfor er han stadig en godte!

 • Drop dead diva, Hart of Dixie, New girl, 2 broke girls, Californication, Suits er også nice og hvad med White collar. Tydeligvis er jeg til tøse komedier og lækre mænd! Tror i øvrigt aldrig at jeg kommer mig over at Gilmore Girls er slut. Piv altså og at Bunheads kun fik en sølle sæson!
  Castle kan jeg også ret godt lide. Ahmen der er jo så mange altså 😉

 • Jeg nævner lige en masse forholdsvis nye komedieserier, det er den type serier, jeg bedst selv kan slå hjernen fra til:

  Happy Endings – Mega god humor, den stoppede desværre for nogle år siden, men der er 3 sæsoner at gå i krig med.

  Marry Me – Ny serie af den samme skaber som Happy Endings og med en af de samme hovedpersoner. Humor, underholdning, stereotyper på den sjove måde, osv. Der er kun 13 afsnit indtil videre, da den er spritny, men måske er det nok til en aften 🙂

  2 Broke Girls – Lavet af samme skaber som Sex And The City. De første par sæsoner er mega sjove. Max, den ene af hovedpersonerne, er nærmest konstant sarkastisk.

  Whitney – En af de samme skabere fra 2 Broke Girls, og hun spiller også selv hovedrollen. Meget sarkastisk humor. Stoppede desværre for nogle år siden, men der er vist 2 sæsoner at se.

  Super Fun Night – Rebel Wilson, når hun er bedst. Elsker hende. Så fucking sjov kvinde, der er blevet kendt for at være plus size og lave pis med det.

  Jane The Virgin – Sjov og sød, vandt for nylig en Golden Globe, mener jeg.

  Og ellers er der også altid Americas Next Top Model, hvis man er til den slags. Der er jo 21 sæsoner at gå i krig med 😛

 • The Mindy Projekt
  30 Rock
  Modern Family
  The office
  Episodes
  Bobs burgers
  Double Divas
  The Originals
  Dexter
  Salem
  Awkward
  Gossip Girl
  Hello Ladies
  House of Lies

 • Er ikke helt sikker på, at mine forrige beskeder er gået igennem, så nu prøver jeg igen 🙂
  Jeg er selv lige startet forfra på Torchwood, som jeg kun kan anbefale!
  Derudover er Harper's Island et ret godt bud, når nu det er fredag d. 13, 2 Broke Girls og New Girl er også en god idé!
  Og American Horror Story, altid!

 • The Walking Dead!!! Jeg har lige afsluttet sæson 4 igår og jeg er allerede ved at dø over at vente på sæson 5… Jeg savner zombier, alle de lækre, svedige og beskidte mænd, masser af moralske dilemmaer og ikke mindst to-die-for sydstatsstemning! Fantastisk serie 🙂

 • How I met your mother, Modern family og Drop Dead Diva er ganske brainless;o
  Dead like me er også fantastisk – men mener at huske du havde sæt den:p

 • Du kender den sikkert i forvejen, men My Name Is Earl er en af mine yndlings 🙂 Den handler om god karma, og det kan du vist godt bruge lidt af lige nu <3
  Ellers er der jo altid klassikere som Desperate Housewives og SATC… Dem kan jeg altid godt lige se én gang mere 😉

 • Glee anbefales varmt. Har set 1 1/2 sæson i løbet af vinterferien og den er fantastisk(efter min mening)!

 • Nogle lidt 'skæve' serier:
  In the flesh – engelsk zombieserie
  Party down – meget morsom af manden bag veronica Mars
  Youre the worst – en slags romantisk komedie

  Nu ved jeg ikke om du er til engelsk humor, men ellers er følgende gode:
  Grandma's house
  Green wing
  The office
  The IT crowd

  Og så er der jo en klassiker – felicity:)

 • De serier du nævner, er også blandt mine yndlings, så meget mærkeligt faldt jeg over Downton Abbey, som er noget anderledes fra dem, men hold nu op, hvor blev jeg positiv overrasket, 5 min og jeg var solgt 🙂

 • Nu må i ikke komme efter mig, men True Blood er altid godt 😉
  Alexander Skaarsgard, mums
  Hilsen den 17-årige der kan li' mænd på 36

 • Du skal se komedien United States of tara med Toni collette i hovedrollen om en kvinde med personlighedsspaltning og ham carrys kæreste med hund fra sex and the City.

 • Modern Family, New girl, 2 broke girls, extras, my Family.
  Kan se, at nogen har foreslået White Collar. En virkelig god, fantastisk og sjov serie med Matt Bomer i hovedrollen, men bestemt ikke en, hvor man bare kan slappe af! Man skal holde tungen lige i munden og være koncentreret hele tiden, så måske ikke lige det du går efter 🙂
  God bedring!

 • Jeg eeeelsker serier, så jeg er helt sikkert med på en anbefaling. Du har allerede nævnt nogle af mine favoritter (How to get away with murder er en af de nyere, så god!), men ellers kan jeg nævne: Skins UK, Shameless US, Wentworth, Teen Wolf og Bates Motel. Det er vist en god blanding. Jeg tager selv en stille aften på sofaen, for har lige set, at sæson 2 af Bates Motel er kommet på Netflix! 😀

 • Drop Dead Diva – ingen tvivl! (Jeg har efterhånden overtalt over en håndfuld mennesker til at hoppe på DDD-vognen.. de har alle labbet den i sig!)
  Og My Name Is Earl (canadisk Netflix, ligesom Veronica..) Den er fantastisk sød og sjov!

 • The 100 er okay hvis man ikke kræver aaalt for højt intellektuelt niveau 😉 Post-apocalypse future og pæne teenagere.

 • Vampire Diaries, The Originals (spin off af den serie), The 100 (jeg kører abstinenser på den serie pt.), Teen Wolf, Glee, Once Upon A Time, Skins UK, The Flash, Marvel Agents of SHIELD, American Horror Story, Harpers Island, Haven, Revenge, The Tomorrow People (godt nok kun en sæson)

 • Jeg er helt tosset med den nyere serie Stalker. Se den og så er du pludselig glad for at du ikke dater lige nu 😀

 • Karma skylder vist Hitler mere end en lonely valentine og en halsbetændelse… Downton Abbey er helt fantastisk. Og når man så har slugt den kan man få mere af samme skuffe med den gamle Upstairs downstairs.

 • Jeg elsker Hung, der handler om en (lækker) mand, der starter en gigolo-biks for at få råd til at bygge sit nedbrændte hus op igen, så hans børn kan flytte hjem (på tv er mænd nemlig både lækre, søde, og gør alt for deres børn. Altid).

 • Revenge, The 100 og Beauty and the Beast er 3 gode bud på serier, jeg i øjeblikket er fanget af 🙂

  Tidligere har jeg bl.a. set: Grey's Anatomy, The Vampire Diaries, The Originals, Awkward, Game of Thrones, Star-Crossed, OITNB, Gossip Girl, SATC, The Carrie Diaries og The Client List. Wow… Det er lige gået op for mig, at jeg muligvis har for meget fritid eller så er mit liv bare røv kedeligt… I love it!

 • Suits og Person of Interest er serier, jeg tør sige højt, at jeg ser. Så er der Pretty Little Liars og Drop Dead Diva, der er mine guilty pleasures. :b

 • Vi elsker også Big Bang Theory herhjemme og rykkede videre til Community, da vi blev færdige med BBT. Community er SERIØST underholdende. Hvis du er til britiske serier, så er Green Wing ekstremt anbefalelsesværdig – det er også comedy (og fuld af kiksede personager, som jeg personligt havde utroligt nemt ved at relatere til 😉 ). Den er desuden halvgammel, og der er kun to sæsoner, så den kan du nemt binge på et par sygedage eller fire 😉

 • The walking dead er for tiden min yndlingsserie. Ellers er Dexter og weeds også nogle gode bud. Og desperate housewives er også underholdende

 • Welcome to sweden – den er sjov og fjollet. Den spillerpå fordommene om svenskere og amerikanere. Den ligger på netflix og er til at overkomme hvis man har det skidt og ikke er til store politiske komplotter

 • Suits, Drop dead diva, Modern family, Homeland, The blacklist, The mentalist, Gossip Girl, The Office (engelsk udgave)

 • GIRLS er min absolute favorit !! Men New Girl er meget “friends” agtig og hyggelig .. God bedring 🙂

 • Få Popcorn time (Popcorntime.se) på computeren så har du adgang til stort set alle serier og film, inklusiv How to get away with murder, Jeg så den på Popcorn time og det er helt gratis og ligesom netflix.

 • ORPHAN BLACK er helt vildt god. Den minder slet ikke om noget jeg har set før. Hovedrolle-skuespilleren er SÅ sej.

  Af andre serier jeg har set til ende/følger med i er Orange is the new black, Twin Peaks, Downtown Abbey, Grimm, Pretty Little Liars, Beverly Hills 90210, Transparent, The Wire, Breaking Bad, Doctor Who, Sherlock, 2 Broke Girls.

 • Suits, Sherlock, DaVinci's demons, Hannibal, Downton Abbey og/eller Archer(hører ikke helt sammen med resten eller nogen af dem du nævner, men det er humor, kikset og langt ude alt sammen, SÅ sjov!!)

 • House MD. Det er vidunderligt! Og der er 8 sæspner eller sådan noget.. Og House minder lidt om Christina Yang. Og han har en virkelig god sarkastisk humor!

 • Puuuuh, sikke mange anbefalinger! Jeg har set en del af de foreslåede serier i forvejen, men der er bestemt også nævnt nogle nye, jeg må tjekke ud. TAK!!

 • True Detective!! SÅ god og spændende (og også lidt klam). Derudover består første sæson kun af 8 afsnit, så den er rimelig overskuelig at gå i gang med. Til gengæld er anden sæson lige på trapperne. Wuhu!

 • Looking; om tre meget pæne homoseksuelle fyre i San Fran. De er i gang med 2. sæson nu. Mange virkelig pæne mænd, og deres firts og forhold. Helt fantastisk! Og i en hel anden boldgade; Downton Abbey. Hvis du læser engelsk, og synes om Jane Austens romaner (det ved jeg ikke, om du gør), så er det guf for sjælen. Serien stater da Titanic synker. Det er England, dengang med up stairs og down stairs – og det er genialt. Drama, kærlighed, HUMOR og et indblik i en svunden tid.

Der er lukket for kommentarer.