Insta-anbefalinger

Jeg har generelt et lidt ambivalent forhold til instagram. Jeg er tosset med hele snapshot-konceptet, men jeg synes ofte, det (lidt ligesom med blogs) forvandler sig til en konkurrence om, hvem der har det fedeste liv. Hvor billederne i virkeligheden er taget med spejlrefleks og senere importeret til telefonen, eller hvor alting er sirligt opstillet og kun i beige nuancer. Det er ikke så meget mig. Jeg bruger instagram til smil og feel good vibes (og Frank), og hvis der nu skulle være nogle af jer, der måske heller ikke er så store fans af glanspapir, så er her et par af mine insta-favoritter. Undertegnede finder I i øvrigt under @miriampoulsen.

To af min absolutte yndlinge er @textsfromyourex og @unspirational. Den første er temmelig selvforklarende, den anden er stopfuld af sarkasme og tager tykt pis på “inspirerende citater”-trenden.

For mine medkattedamer må jeg slå et slag for @annemarieavey. Hun er Colonel Meows (RIP!) tidligere ejer, og hun er virkelig, virkelig sjov. På kattedamemåden. Absolut en sjælefrænde. @chrissyteigen er lige på grænsen til at være for misundelsesværdig til at følge, men selvom hun er supermodel og gift med John Legend, så kan hun stadig godt give den gas med selvironi, og det har jeg alle dage været fan af.

Jeg følger en del plus size modeller, fordi de husker mig på, at man sagtens kan være lækker, selvom man ikke er en størrelse 36. Favoritterne her er @denisebidot og @taralynn, som også begge på et tidspunkt har haft egne indlæg på bloggen (her og her) grundet deres fantastiskhed.

Jeg er serienørd i yderste potens. Derfor følger jeg blandt andet @greysquotes og @gilmoregirlsdaily, fordi jeg altid jubler en lille smule indeni over, at der findes serier som dem i verden. (Og for filan, hvor jeg dog savner Cristina!)

Sidst, men så absolut ikke mindst, vil jeg fremhæve @fyrstenogfruen aka Elisabeth fra bloggen af samme navn. Her er der selvfølgelig mit eneste barnecrush, Ane, men også generelt god humor og dejlig stemning. Hos Christina, der går under navnet @thegirlnamedman finder man ligesom hos undertegnede godt med kat. Han hedder Buller, og ham kan vi godt lide. Vi kan også godt lide Christinas hverdagsbetragtninger og elementer som hashtagget #tingjegikkekøbte, som blandt andet dokumenterer sære varer i genbrugen og på loppemarkeder.

Hvem kan I allerbedst lide at følge på instagram?

Kommentarer (30)

 • En af mine favoritter er helt klart @girlwithnojob. Den er lidt i tråd med de første to, du nævner – og den tager pis på nærmest alt!

 • tak for tippet med @gilmoregirlsdaily! Jeg elsker simpelthen den serie og er lige startet forfra for 117. gang. Jeg er selv mega serienørd, men tør ikke følge med på Grey's profiler, for er cirka en sæson bagud og har ikke lyst til spoilers. Jeg følger selv @friendscentral som er tilsvarende @gilmoregirlsdaily, bare med FRIENDS i stedet.

 • Favoritter på Insta?
  @fashiondads_ (som ikke handler om mode men om fædre i kikset tøj)
  @brosbeingbasic (mænd, der opfører sig som kvinder – elle rnoget)
  @weshouldbreakup (
  @tessholliday (en smuk, smuk +size)
  @carmakoma (lækkert tøj)
  @kjolebutikken (smukke kjoler i størrelser jeg kan passe og fantastisk betjening)

 • Jeg ELSKER Chrissy Teigen! Hun er mit nyeste crush.

  Ellers er jeg vild med @Bustle og @girlwithnojob, der begge er sjove, og får mig til at føle mig mindre dårligt tilpas med mit overdrevne forbrug af vin, kaffe og serier.

  Sidst men ikke mindst følger jeg @forlagetgyldendal, der giver et hyggeligt, nede-på-jorden billede af, hvad der sker på Gyldendals redaktion. Og der er masser af inspiration til bøger, man kan kaste sig over!

 • @hotdudesreading
  …Den eneste grund til jeg er kommet på instagram, har ellers i lang tid nægtet, der er for meget glanspapir og selviscenesættelse over det! Men Tak for de fine tip, den med Gilmore citater går rent ind…

 • Du skal altså næsten følge @iamlilbub
  Det er en katteinstagram om Bub, som jeg tror har en lille hjerneskade, men den er bare SÅ sød!!!!

 • @denlyserodelefant – Instagrams svar på Bitterfissen
  @8crap – Ironiske lifehacks
  @andershemmingsendk – Randers, folk der handler i underbukser og sjove facebookindlæg
  @trylleformuleringer – Hyggelig hverdagspoesi
  @thatlookslikeadick – Her er det heller ikke nødvendigt at uddybe

 • Den lyserøde elefant er jeg ikke så meget til. For grov humor til min smag… Men Thatlookslikeadick lyder til gengæld spot on! 😀

 • Tak for gode ideer 🙂 Jeg følger allerede Elisabeth både der og på bloggen og omvendt – hun er sgu fantastisk! Jeg er også serienørd, og anede ikke, der fandtes sådanne profiler – det må der næsten også gøre med alle mulige andre serier? Fedt – TAK!

  Jeg skal altid lige tjekke hos @nutidensmor, om der er nyt siden sidst. @frederiklinde og @anderhemmingsendk har også mange gode. Jeg bliver fascineret af de mange fine fletninger hos de unge @hairandnailsinspiration, og @humansofny følger jeg på Insta, selvom jeg også synes godt om på facebook. Man skal jo nødig gå glip af noget 😉 Jeg er vild med Orange is the new black, og følger derfor @ointb, som er den officielle IG-profil, som også viser masser af billeder fra de forskellige skuespilleres private profiler. Så behøver man ikke holde sig opdateret SÅ mange steder 😉 @verden_som_legeplads er en familie, der er på rejse i Asien i 15 måneder med fire børn. Smukt – og imponerende! @mamma_maren er en megasej nordmand bosat i Kbh., som er den vildeste løber på trods af mand, job og tre små, smukke drenge. @amirahelene er ligefrem, sjov og har de smukkeste tvillingepiger, og @piasgodeliv er ærlig omkring op- og nedture i forbindelse med vægttab og lægger inspirerende opskrifter ud. @ibenerica har to dejlige børn og hunden Yrsa, som er det kvindelige hunde-modstykke til Frank 😉 (Og hun har i øvrigt også LCHF-profilen @taberiben). @janefaerber følger du nok allerede pga. LCHF… og @juliewettergren er bare vidunderlig og inspirerende på alle områder! @pukviola har en teenagedatter og en lille datter, som hun er alene med, men siger tingene, som de er – og er tit skidesjov 😀 @mrs_paulie_ er en dansker, som er flyttet til Australien pga. kærligheden. Nu bor hun der med mand og to smukke drenge – men det handler om SÅ meget andet end børn på hendes profil! Hun er skideinspirerende, og jeg ELSKER de skønne, varme billeder fra Down Under! @abudhabihausfra er dillerkvinden @nanavox, nu bosat i Abu Dhabi (og derfor med meget mindre diller 😉 ) med mand og to børn. Hun er alt for sjov, og jeg elsker at følge med hos danskere, der gør noget ud over det sædvanlige! @rachel32004 er privat, men bør ansøges – det er som at følge med i en god serie med alt det, hun deler! Hun er mor til to, men har adopteret tre og i gang med en fjerde, hvoraf de tre er voksne teenagedrenge. Skal altid lige ind for at tjekke, hvad der nu er sket i familien Rachel, når jeg går på 😉 @forstadsfurien er skidesjov og selvironisk, og @frk_cutecarbs laver jo bare de smukkeste, lækreste kager. Og så er @louloulise en af de eneste, jeg gider følge, som flasher smukt hjem, fordi hun også er tidligere sangerinde, tv-journalist, smuk som bare pokker og med to dejlige børn med de fineste navne! Så har jeg også lige opdaget @damen_med_tasken 🙂

  Pyha… er du med endnu? Jeg gennemgik lige de 375, jeg selv følger, og gjorde mig virkelig umage med kun at vælge dem ud, jeg tror vil være noget for dig 😉 Er i øvrigt enig med dig mht. Den lyserøde elefant!

  Jeg er selv @drengemor.dk derinde, men det handler mest om børn… og en smule om shopping, mad og sjov 😀

Der er lukket for kommentarer.