Trøsteshopping

Jeg havde meget specifikke planer om at blive i sengen i dag. Det der sygdomsværk, der er i udbrud pt, betyder i høj grad en skræmmende mangel på energi, og eftersom tirsdag er unidag, så er mandag for tiden lave-så-lidt-som-overhovedet-muligt-dag. Men så var det, jeg opdagede, at jeg var løbet tør for p-piller. Og helt ærligt, så er den ene dag i sengen ikke værd at skulle bøvle hele den næste uge med tamponer og mavesmerter fra helvede, så jeg tog meget modvilligt noget mere udendørsvenligt tøj på og satte kursen mod apoteket.

Da jeg først var der, kom jeg i tanke om alt det her kosttilskudsværk, jeg egentlig skal tage om vinteren for netop at hjælpe min krop til at kunne fungere nogenlunde, og før jeg havde set af det, havde jeg brugt omkring halvdelen af mit julegavebudget. Ugh.

For at trøste mig selv over alle de mange penge, jeg lige havde brugt, besluttede jeg mig naturligvis for at bruge nogle flere, så jeg smuttede forbi Matas på hjemvejen. Jeg havde egentlig planlagt at forære mig selv en af de nye Chanel-lakker, men de havde (u)heldigvis ikke den, jeg ville have, så i stedet købte jeg de to små basser her. De kostede tilsammen under en tredjedel af Chanelloen, så med pigelogik har jeg rent faktisk sparet penge. Go mig! Jeg fejrede det med lidt glitter på billedet og føler mig nu meget teenagetrendy!

Jeg burde nok vise lakkerne på, men jeg er for forfængelig til at vise mine negle frem, som de ser ud lige nu og for doven til at gøre noget ved deres udseende, så det det må I indtil videre tænke jer til. Nu: Resten af weekendens meget succesfulde Supernatural-maraton. Jensen Ackles er og bliver det perfekte menneske.

Kommentarer (14)

 • Æv, det er noget hø med det sygdom 🙁 Hepper på dig herfra, og siger som de andre: mere shopping må være mere godt.

  (undlader så at henlede din opmærksomhed på, at de der depend er stort set lige så dyre som en Chanel i literpris 😉 Men flotte er de!)

 • Det har ingen relevans til indlægget, MEN nu ved jeg jo du kender til at kæmpe lidt med sig selv psykisk og der er jeg lidt i samme båd. Så nu hvor det er ved at blive vinter og mørkere udenfor, så tænkte jeg på, om du har lyst til at lave et indlæg med tips til at klare sig lidt lettere gennem vinteren, når man roder lidt med en depression. Altså hvis du har nogle 🙂 Så ville jeg blive mægtigt glad!

 • Sandt, men taget i betragtning, at jeg næsten aldrig får opbrugt neglelakker alligevel, så er der mere variation over at shoppe mindre lakker. 😉

 • Jeg ville have haft en af de relancerede røde, men jeg husker svagt noget med, at de måske kun bliver solgt i Magasin? Matas-damen vidste som sædvanlig ikke noget. :-/

 • Jeg kan ikke få lov til at fortsætte tråden, så jeg skriver lige en ny kommentar.

  Det er desværre også min oplevelse, at det er sjældent, at Matas-pigerne kan hjælpe så meget, når det angår noget lakrelateret. Og det lyder meget rigtigt, at de relancerede farver kun sælges i Magasin. Jeg har ikke set om de er der, men det er nok fordi jeg prøver at undgå Chanel for tiden – jeg har virkelig set mig sur på deres pensler. Vi bliver bare aldrig slyngveninder…

  Men en rød Chanel-lak er da også et oplagt julegaveønske!

Der er lukket for kommentarer.