September 2013

Okay, jeg indrømmer blankt, at jeg totalt svedte flashback-indlægget for september ud. Men bedre sent end aldrig er unægteligt lidt af et motto herinde, så her er, hvad der skete på bloggen for et år (og nogle dage) siden…

Jeg fik en vaskeægte makeover af Stine, som er skræmmende dygtig med en pensel. Prøv lige at se min hud! Så pæn er min hud ikke normalt, skal jeg lige hilse og sige…

Jeg afsagde dom over kjolerne til the Emmys… I ved, fordi jeg er sådan et modeorakel.

Havde naturligvis også en mening eller to om Kim Kardashians forsøg på at gå high fashion.

Der var Frank facts efter støt stigende pres fra folket…

Der er var også en lidt alternativ omgang random facts om mig og mad.

Og sidst, men ikke mindst fik jeg introduceret jer for en af mine modelmuser, der er så røvsexet, at det halve kunne være nok!

Kommentarer (4)

  • Se det var en halv time vel brugt med dette indlæg, og ældre indlægs henvisninger til endnu ældre indlæg osv. Således opløftet vil jeg nu forlade computeren med hovedet fyldt af manglende bryster i Emmy kjoler og KK's manglende selvkritik/syn, kh Malene

Der er lukket for kommentarer.