Shhh… #40

Altså. Jeg ved godt, jeg nogle gange taler så internt om Frank, at man som udenforstående nemt kunne blive i tvivl om, hvorvidt han er min lidt langsomme kæreste eller min lidt langsomme søn. Jeg ved også godt, at mobilbrugere ikke har adgang til fanen “Om mig” på lige fod med alle andre. Men! Denne hemmelighed kom ind den 6/10 om aftenen. Tidligere på dagen havde jeg udgivet indlægget September 2013, der blandt andet indeholder et billede af en meget sød, grå kat, hvorunder der befinder sig et link til indlægget Frank facts, der burde give en ganske fyldestgørende forklaring på, hvem Frank er. Hvis det ikke er nok, kan man i indlægget lige før September 2013 finde et punkt på denne uges Bridget, der lyder: Mine brændmærker fra sidste uge var så småt begyndt at hele… Indtil Frank besluttede sig for i bogstaveligste forstand at sætte en klo i mig. Lortekat. 

Så altså, kære irriterede afsender: Hvor meget arbejde har du essentielt lagt i at finde ud af, hvem Frank er?

Anywho, der indsendes hemmeligheder lige her. Do it. Do it now! Og så skal I huske at være søde i kommentarfeltet. Jeg er stadig nødt til at være striks med slet-knappen, fordi det er så dejligt nemt at dømme andre mennesker. Og det må man også gerne. Bare ikke lige i disse indlæg. 😉

Hvis du reelt har det sådan, men med din fornuft godt ved, at det ikke er en sund tanke, så ville jeg bestemt anbefale dig at opsøge en psykolog og finde ud af, hvad der ligger til grund for den trang.

Kommentarer (46)

Der er lukket for kommentarer.