Ego Facts

Min yndlingskritik er, når folk beskylder bloggere for at være selvcentrerede. Jeg får sådan en barnlig lyst til at rulle med øjnene og udbryde: “Well, duh.” Vi har lavet en blog, et helt lille univers dedikeret til os selv. Vi er den moderne Narcissus; så forelskede i vores spejlbillede, at vi er nødt til at udbrede det gode budskab om, hvor vidunderlige vi er. Det er i virkeligheden lidt ulækkert, hvis man tænker over det… Anyway, her er nogle gode grunde til at finde mig vanvittigt interessant:

  • Jeg har engang sat ild til mit hår under en koroptræden. Det var nogle virkelig høje lysestager.
  • Hvis en hjemløs har hund, giver jeg dem altid penge.
  • Jeg kan de fleste sange fra Løvernes Konge på dansk, engelsk og tysk. 
  • Caroline Fleming skylder mig en tyver.
  • Har forsøgt mig med Breaking Bad ad flere omgange, men gav endeligt op et sted inde i anden sæson. Forstår stadig ikke hypen. (Undskyld?)
  • Jeg hader at vaske tøj. Hader, hader, hader!
  • Er overraskende nok fuldstændigt eminent til limborock – kæmpebryster und alles.
  • Jeg har et virkelig usundt forhold til karaoke. Virkelig. Virkelig, virkelig.

Kommentarer (47)

Der er lukket for kommentarer.