Jeg er jo Bridget Jones #151

1. For gang nummer 154 har jeg købt en virkelig pæn kjole på Asos, prøvet den på og været ved at blive kvalt i mine egne bryster. Kære designere, kan vi ikke få en anelse mere boob-plads bare engang imellem?

2. Som pigelogik dikterer har jeg derfor skyndt mig at lægge en ny ordre på Asos. Så kan jeg nemlig sende tingene tilbage samlet, hvis de heller ikke passer, og derved spare porto. På den måde tjener man jo faktisk næsten penge…

3. Er i denne uge blevet antaget for at være både en Fakta- og en H&M-medarbejder. Really?

4. Jeg er 28 år gammel, og jeg går alvorligt og overvejer at anskaffe mig en kanin. Igen. Jeg trænger seriøst til at få undersøgt min mentalalder.

5. Når det lykkes én at støvsuge en juletræskonfetti op i oktober, er det så tegn på, at man måske burde være lidt mere grundig med rengøringen?

6. Vasker tøj i dag. Er lidt trist over det, fordi det betyder, at jeg snart igen har rene viskestykker og derfor ikke kan udskyde den monstrøse opvask i mit køkken længere.

(7. Fornemmer ligesom at det måske er på tide at ansætte en rengøringsdame. Jeg er tydeligvis ikke ansvarlig nok til at bo alene.)

8. Er blevet hende den irriterende på restauranter, der sender tjeneren ud i køkkenet for at spørge kokkene, hvad de forskellige ting er lavet af, fordi fuck LCHF.

9. Veninde fremviser stolt ny nevø på telefon: “Er han ikke bare sød?” Mig: “Altså, han ligner jo en baby. Babyer er grimme.” Jeg er ikke så stærk i at fake babyentusiasme. Undskyld.

10. I går brugte jeg en halv fucking balsamflaske på at rede mit hår ud. Krøller er noget, fanden har skabt!

Kommentarer (34)

Der er lukket for kommentarer.