Shhh… #36

Her er nogle hemmeligheder, thi mandag er en lortedag, og jeg er sådan et rart menneske.

Indsend jeres egne hemmeligheder her to keep the fun alive!

Problemet med den type sygdomme er, at man sagtens kan have det helt fint, indtil man en dag bare ikke har det helt fint længere. Din psykolog har måske lagt mærke til mønstre i din psyke, der betyder, at du er mere tilbøjelig til at blive ramt. Om ikke andet ville jeg i hvert fald være obs på symptomerne, hvis jeg var dig.

Kommentarer (25)

 • Undrer mig over sidste hemmelighed. Hvordan kan man vide det? Er det fordi hun har gennemset dem alle? 🙂 Ja, jeg er sgu ikke så teknisk anlagt.

 • Det kunne SÅ godt have været mig med morgen-popcornene! Popcorn er en af de fantastiske fødevarer, der kan spises på alle tider af døgnet – og så er det jo bare majs, så det tæller med på frugt og grønt-kontoen 😀

 • Billederne er blevet lækket i kæmpe bunker uden forklaringer, og der er mange kroppe, man ikke sådan lige kan se hvem tilhører. Og så er der i øvrigt enormt mange ukendte folk iblandt. Man kan se hele samlingen af lækkede billeder flere steder på nettet, hvilket jeg gætter på indsenderen har gjort…

 • Jeg elsker hemmeligheder! Nogle af dem gør én lidt trist, men det er underligt befriende at kigge ind i andre folks hoveder.. hvis de altså ikke er løgnere hele bundet;)

 • Dig med moren og med selvmord: Jeg håber, du finder gnisten til at få noget hjælp. Ingen fortjener at have det sådan, og du vil helt sikkert mangle i mange flere liv, end du selv regner med.

 • Dig med sex-med-bror-drømmen…. Du er ikke alene! Jeg er også arret for life efter den drøm. Samtidig er jeg så forundret (på den dårlige måde) over, hvordan min underbevidsthed har skabt dét scenarie!?

 • Jeg er også arret for livet! Sidder der ikke nogle drømmetydere derude, som kan give os et lille spinkel håb? 🙂

 • I mon optik handler det umiddelbart ikke om din bror og dig, det handler sikkert mere om forholdet til din egen maskuline side og foreningen med den. Så der er ingen grund til at lægge moralske perspektiver ind over det.

 • Åh, til dig der er i farezonen for det der med depression. Prøv at skriv en dagbog nu om hvordan du har det, og så kig på det igen om et par år, og se om det stadig er det samme, eller om det måske er værre. Jeg har selv haft en depression der udviklede sig så langsomt, at jeg ikke fattede hvad der skete, men som endte med at jeg sad og græd hele dagen lang, ikke kunne lave noget som helst konstruktivt, var bange for at gå udenfor en dør, og ærligt talt slet ikke kunne se noget som helst positivt i livet. Jeg er så glad for, at jeg endelig til sidst gik til lægen, men desværre gjorde jeg det først da jeg var kommet så langt ud, at det havde slidt på forhold, skole, osv. Når jeg ser tilbage på den tid i dag, så fatter jeg ærligt tat ikke, at jeg stadig er her, og at jeg ikke bare gjorde en ende på det. Jeg fik behandling, og har det i dag fint, men jeg er godt nok blevet meget opmærksom på alle de små signaler. Så jeg vil helt klart anbefale dig at skrive en dagbog, så du kan gå tilbage i den, og se om du har fået det gradvist værre.

 • Haha! Jeg har også rødt hår, og jeg tror at det er de færreste rødhårede der selv kan se noget pænt og frækt i det. Jeg har også altid hørt at det sååååå pænt, osv. men har altid selv hadet det.

 • Ej altså! Jeg har også rødt hår og jeg elsker det! Hvis man ikke er tilfreds med sin hårfarve, kan man vel altid farve det… 🙂

 • Min kæreste er rødhåret, og det var virkelig noget af det jeg faldt for. Det er jo SÅ pænt. Sådan mega sejt og sjældent oven i købet. Jeg er selv helt blond, det er da bare kedeligt..

 • Til nr. 1: Haha – altid fedt med hævnsex, ikke at jeg har prøvet det (så vidt jeg husker…eller måske en lille smule, på en måde) Nå, men thumbs up i hvert fald!

 • Anonym : Hvor vildt! Jeg tror, at du er en af de eneste rødhårede jeg kender der har det sådan, men hvor er det fedt!
  Min egen nederen over at være rødhåret stammer måske også muligvis fra at være blevet mobbet (virkelig meget) med det hele min barndom 😉

 • Jeg elsker mit rødehår og det har jeg altid gjort. Har altid fået masser af positiv opmærksomhed pga. det. Selvfølgelig har jeg da gennem ungdomsårene oplevet lidt mindre pæne kommentarer, men aldrig noget jeg har oplevet som mobning. Det er måske heller ikke så nemt at mobbes med noget som man er glad for, jeg ved det ikke. Det har i hvert fald aldrig været et problem, ikke engang lidt. Det er faktisk først indenfor de seneste år jeg har læst mig til at, det åbenbart er noget nogle ser som grimt. Det forstår jeg simpelthen ikke 🙂 og for mit eget vedkommende har mænd altså altid elsket det. Så alle jer rødhårede – slå de flotte lokker ud og nyd at du har dette smukke og specielle hår!

 • Det med selvmord og moderen.. min hjerte gør ondt, jeg håber for alt i verden at der er nogen der kan hjælpe dig og at du ikke giver op.. Selvmord er ikke løsningen.. Jeg har også ledt efter gnisten til at leve i mange år, men en dag, helt ud af det blå, fandt jeg den.. og hver dag kan jeg prise mig lykkelig over at have fundet den, nogle dage er stadig utrolig svære men jeg vil aldrig have det sådan igen 💙 jeg håber at den følelse kommer til dig! Alle tanker sendes til dig 💙

Der er lukket for kommentarer.