Jeg er jo Bridget Jones #146

1. Snakker nu udelukkende om Frank på Tinder. Har en snigende fornemmelse af, at jeg bevidst er ved at sabotere mig selv, fordi udvalget af kvalitetsmænd er så sørgeligt, at jeg har opgivet at give nogen en reel chance. “Nå, hvad laver du så til daglig?” “Hænger ud med min kat.”

2. Jeg har et gavekort til Asos liggende, og jeg kan pinedød ikke finde noget at bruge det på. Det er næsten tortur. 2532 kjoler og ikke en eneste, jeg vil have? Seriously?

3. I forgårs var min Facebook nede, og det første, der slog mig, var, at jeg da lige kunne spørge på Facebook, om det også var tilfældet for andre.

4. Jeg var ude i fredags, og da gut nummer 318 kommenterede mine bryster med et sjofelt grin, råbte jeg ham ind i hovedet: “Ville du måske synes, det var sjovt, hvis jeg begyndte at råbe op om størrelsen på din tissemand?!” Hvortil jeg som svar fik et: “Skal du så ikke lige se den først?”

5. Fik også spildt et shot Jägermeister ned ad meget lys overdel. Og var overhovedet ikke fuld nok til bare at kunne ignorere det.

6. Var tvunget til at tilbringe to hele dage i komplet ro, efter jeg en eftermiddag i Fitness World besluttede, at jeg snildt lige kunne tage to timers styrketræning efterfulgt af en mave-balle-lår-time. Og det kunne jeg da også… Jeg kunne bare ikke gå dagen efter.

7. Min bruserslange er gået i stykker. Det er anden gang på tre år, jeg har været nødt til at skifte den ud, og det er ikke, fordi det sådan er vildt ofte, men bruserslanger burde da for pokker ikke være sådan noget, der bare gik i stykker uden videre? De hænger der jo bare?!

8. Forleden bagte jeg boller, og jeg havde virkelig glemt, hvor godt nybagte boller smager. Så meget, at det var det eneste, jeg spiste hele dagen. Boller med ost. Pissesundt.

9. Benægter endnu lykkeligt, at det er semesterstart i overmorgen. Har ingen anelse om, om jeg overhovedet ejer en kuglepen for tiden.

10. Krydser stadig en lille smule fingre for, at nogen sender mig den der Decadent-taske… Juhu, eventuelle hemmelige beundrere, det er nu, I skal slå til!

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.