Interiør, schminteriør…

Et af de mest hyppigt ønskede indlæg er tour-de-Miriams-lejlighed. Så nu er jeg bare nødt til at sige det, som det er: Jeg er pissefucking ligeglad med moderne boligindretning. Jeg læser ikke en eneste boligblog, og jeg klikker ‘mark as read’ hurtigere, end I kan nå at sige “Kähler jubilæumsvase”, når mine faste bloggere gør sig kloge på det område. Jeg synes, Hays Pinnochio-tæppe er hysterisk grimt og ditto med stort set alle Kartells lamper.

Min lejlighed består af lige dele genbrug og IKEA. Min absolutte favoritting er min mormor-lampe, som størstedelen af mine gæster hader. Den er købt i en genner, og damen, der solgte mig den, kiggede medlidende på mig og sagde: “Ja, den er jo rigtig fin, indtil man har råd til noget ordentligt.” Jeg håber af hele mit hjerte, det aldrig bliver nødvendigt at købe noget ordentligt.

En anden ting er, at jeg roder så meget, at jeg nærmest har dårlig samvittighed over for Frank, der hver dag leger omvendt jorden er giftig for at komme igennem stuen uden at træde på tøj og bøger og tomme papkasser fra noget to uger gammelt internetshopping, jeg stadig ikke har ryddet op efter. For papkasser skal ned i gården i papkasseskraldespanden, og der er ret langt, faktisk. Så selvom jeg unægteligt kunne tage billeder af rodehulen og smide dem på bloggen, så tror jeg bare, jeg lade være. Så er det også nemmere for de af jer, der stadig er i fornægtelse omkring min utjekkethed at blive i fornægtelsen. Det er faktisk for jeres eget bedste… 😉

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.