Hello, yes, this is drunk.

Mærkelige closeup billeder. En kombination af fuldemands-narcissisme og fuldemands-koordinationsevner. Øjenskyggepaletten er den her.

Nå, men er der nogen, der kan huske, hvornår jeg sidst fuldebloggede? For jeg kan ikke, men jeg er selvfølgelig også fuld. Jeg har siddet det meste af aftenen og drukket rødvin, rosé og ganske udmærkede bobler med en sød pige, der helt tilfældigt bor i bygningen lige ved siden af min.

Udover at være en sød pige, er hun også min ekskærestes ekskæreste. Forstået på den måde, at vi begge to engang har været kærester med ham jeg ind imellem refererer til som ekskæresterøven. Det er ikke så usædvanligt igen, det der med at rende ind i en, der har været kærester med ham, det har store dele af København vist været på et eller andet tidspunkt, men hun opdagede mig rent faktisk via bloggen. Og så smed hun en mail af sted, som jeg svarede på, og det ene tog det andet, og i dag har vi hygget og bagtalt og muligvis lagt en virkelig pinlig besked på førnævnte ekskærestes telefonsvarer. ‘Cause that’s how I roll. Jeg er ikke kun pinlig, når jeg er ædru!

Derudover, så er der nogen, der brokker sig over, at jeg endnu ikke har flashet mine Primark-køb, så jeg lover hermed, mens jeg ikke er ved mine fulde fem, at hvis vejret ikke er for mørkt i morgen, og jeg ikke har for slemme tømmermænd (kryds fingre, tak), så fremviser jeg fangsten der.

Nu skal jeg spise bacon.

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.